Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összetörtem, hogyan tudnék felállni? Mit ronthattam el?
A történet lényege, hogy Bumble-ön megismerkedtem egy lánnyal. Háromszor randiztunk, és egyfolytában derültek ki a közös pontjaink, az egyik randinkon délben találkoztunk, és este tízkor váltunk el, tehát én azt gondoltam, hogy minden jól megy. Fizikailag is közeledtünk. Végül a negyedik randi közepén kapott egy hívást, és ott hagyott, utána egy nappal pedig Messengeren kioffolt, mondván "nem érzi a szikrát". Ezzel már eleve a padlóra küldött, de amikor láttam, hogy egy hétre rá belájkolta egy tavalyi képemet Instán, akkor nagyon összezavart
Mióta nincs, nem igazán tudtam ismerkedni, meg úgy az életemet is visszafogottabban élem. Beleéltem magam hogy köztünk lesz valami, és most nagyon fáj hogy nincs. A testvéreim segítenek hogy összeszedjem magam, de azt hiszem, hogy most gödörben vagyok, elég mélyen. Mit ronthattam el? Hogyan tudnék kimászni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!