Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összetörtem, hogyan tudnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összetörtem, hogyan tudnék felállni? Mit ronthattam el?

Figyelt kérdés

A történet lényege, hogy Bumble-ön megismerkedtem egy lánnyal. Háromszor randiztunk, és egyfolytában derültek ki a közös pontjaink, az egyik randinkon délben találkoztunk, és este tízkor váltunk el, tehát én azt gondoltam, hogy minden jól megy. Fizikailag is közeledtünk. Végül a negyedik randi közepén kapott egy hívást, és ott hagyott, utána egy nappal pedig Messengeren kioffolt, mondván "nem érzi a szikrát". Ezzel már eleve a padlóra küldött, de amikor láttam, hogy egy hétre rá belájkolta egy tavalyi képemet Instán, akkor nagyon összezavart

Mióta nincs, nem igazán tudtam ismerkedni, meg úgy az életemet is visszafogottabban élem. Beleéltem magam hogy köztünk lesz valami, és most nagyon fáj hogy nincs. A testvéreim segítenek hogy összeszedjem magam, de azt hiszem, hogy most gödörben vagyok, elég mélyen. Mit ronthattam el? Hogyan tudnék kimászni?

dec. 3. 08:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azzal rontottad el, hogy idealizáltad, álmodoztál milyen nagy szerelem lesz belőle. Pedig 3 találka kevés hozzá még úgyis ha előtte is csevegtettek egy ideje. Nem szabad beleélni magad a semmibe.
dec. 3. 08:30
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Ez hány év sztorija?:)
dec. 3. 08:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezen teljesen feleslegesen rágódsz, nem te rontottad el. Első válaszolóval egyetértek. Én is könnyen beleélem magam ilyenkor a dolgokba, de tudatosítani kell, hogy tart ameddig tart, addig élvezem. Aztán ha valami jó sül ki belőle, tök jó, ha meg nem hát ez van, megy az élet tovább. Egyébként egy jó szakember sem ártana neked, mi lett volna ha pár hónap után szakít veled, ha már most a gödörben vagy?! Gondolom nem csak ebből a lányból állt az életed.
dec. 3. 09:00
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Hát igen van ennél rosszabb bőven. Nekem volt olyan hogy hasonlóan az első tali 8 órás volt, óriási volt a kémia, az összhang, teljesen az ideálom volt. Aztán 1 hónap után radikálisan megváltozott minden, hullámzó lett, bizonytalankodott hogy ő nem szerelmes meg hasonlók(de közben a gyerekünk nevét tervezte, meg hogy majd kiköltözhetnénk Hollandiába), szóval eléggé az őrületbe kergethetett volna de szerencsére én viszonylag racionálisan működő ember vagyok így véget tudtam vetni ennek, ami nyilván így is rohadt nehéz volt mert én szerelmes voltam és ráadásul még ő könyörgött hogy ne szakítsak miközben miatta kellett szakítanom!
dec. 3. 10:01
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Jézusom. 3x randiztatok de te osszetoresrol meg padlorol felallásról dumalsz... pszichológus...
dec. 3. 11:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Három randi elég volt ehhez? Mit szólnál, ha több év után hagynának ott valaki másért? Örülj, hogy ilyen hamar vége lett, ha nem egymáshoz illetek, és ne kezdjél vele semmi újat. Legközelebb jobban próbáld megismerni, kivel kezdesz el járni, mennyire elletek egymáshoz, az érdeklődési körötök mennyire egyezik, ugyanazt szeretitek-e csinálni (sportolás, kirándulás, biciklizés, színház, film, szereti-e a komolyzenét például, ha te szereted, ő nem ez már kizáró ok, politikailag is egy nézeten vagytok-e, akar-e gyereket, te meg még nem stb. stb. )
dec. 4. 11:05
 7/9 Senior Séf ***** válasza:
Nem biztos, hogy elrontottál bármit is. A csajok az érzéseik, megérzéseik mentén élnek és ítélnek, és viselkednek a mi racionális elménk számára sokszor érthetetlen módon.
dec. 4. 17:17
 8/9 Manó11 ***** válasza:
nem hiszem hogy te rontottad el. csúnya dolog volt tőle hogy szakított ill nem is annak mondanám...aztán meg lájkolt egy képedet.. de erős vagy... próbálj ismerkedni nála jobbat érdemelsz.
dec. 4. 17:45
 9/9 Manó11 ***** válasza:
utolsó vagyok. lemaradt hogy valószínű fogsz is találni csak ne éld bele nagyon az elején. csak úgy hogy ha összejön jó ha nem,akkor sincs itt a világvége. fel a fejjel!
dec. 4. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!