Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Életemben ő volt az első és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életemben ő volt az első és egyetlen fiú aki boldogga tett de alig beszéltünk. Baj van velem ha én emiatt teljesen összetörtem?

Figyelt kérdés

Kb 5x beszéltünk úgy hogy normálisan aztán még beszéltünk már nem volt értelme, ő volt az egyetlen és első aki életem során aki boldoggá tett. Még tetszeni sem tetszett senki..

Mikor elmondtam neki ezeket, azt mondta én mentálisan beteg vagyok, meg mi lenne ha szerelmes lennék belé ha 5 beszélgetés után ez van.

Már nem beszélünk pontosan emiatt, és én majdnem egy éve össze vagyok törve amiért nem ismerhettük meg egymást, meg amiatt is mert betegnek tartott emiatt.

máj. 7. 19:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ő volt az egyetlen igazi. Ő csak egy olyan tipus volt, akivel jól tudsz működni. Ilyen tipust kellene keresned, mert vele volt meg az amit keresel. Ez egy típus, van még belőle bőven.
máj. 7. 19:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg korai volt elmondani, de ettől függetlenül ez varható volt.

Én is azt vettem észre, hogy ha kimutatom egy férfinek hogy érdekel, kedvelem, onnantól kezdve gusztustalanul viselkedik.Nem számít, hogy előtte hónapokig udvarolt.Ezek tényleg csak azt szeretik, ha flegmázol velük meg csicskáztatod őket.Olyankor mindig halál szerelmesek lesznek.

máj. 7. 19:22
 3/12 anonim ***** válasza:

2: biztos van ilyen is amit írsz, de pont most van egy ilyen élményem, és nagyon nem. Pont hogy mit nem adnék, hogy a csaj kimutassa, hogy érdeklem, és ne csak egy felületes bájcsevegés szintjén mozogjunk.

Amit írsz az olyanoknál van, akik nem annyira szimpatikusak. Neked is biztos volt ilyen, hogy valaki nem annyira jön be, és mégis ő próbálkozik.

máj. 7. 19:27
 4/12 anonim ***** válasza:

Egyetertek. Nyugodtan mutassd ki ha erdekel valaki. A srác valoszinuleg nem neked valo volt es ez hamar kiderult, mivel ilyen nyitott voltal ,de nem azzal volt a baj, hogy letamadtad.

Nekem volt szerencsem olyan lanyhoz aki imádott engem es nagyon jol kijottunk evekig.

(es megcsak nem is miattam lett vege )

F

máj. 7. 19:32
 5/12 anonim ***** válasza:

#3 Igen, elméletben minden férfi ezt mondja.A gyakorlatban meg nem így néz ki.

"Amit írsz az olyanoknál van, akik nem annyira szimpatikusak. Neked is biztos volt ilyen, hogy valaki nem annyira jön be, és mégis ő próbálkozik."

Ezt nem igazán értem mire írod.

Arra gondolsz, hogy én nem vagyok szimpatikus?Hát nem hinném, hogy egy férfi hetekig, hónapokig hívogat, fut egy nő után, ajándékokat vesz, bókol, udvarol, nyáladzik egy olyan nőnek, aki nem igazán szimpatikus neki.

máj. 7. 19:41
 6/12 anonim ***** válasza:
5: Az nem általános, hogy amikor egy nő kifejezi az érzéseit, arra minden szerelmes férfi elmenekül. Ha ez így lenne minden egyes esetben, akkor a férfiak elmenekülnének amint a nő megnyílik, és azonnal vége lenne minden egyes kapcsolatnak. Mégis látni szerelmes párokat, és nem menekül el ebből a férfi.
máj. 7. 19:52
 7/12 anonim ***** válasza:
59%
Igen baj van veled. Hogyan tudott szerinted boldoggá tenni olyan valaki akivel össz. 5x beszéltél? Tudod egyáltalán mi a boldogság? Valakivel 5x beszélsz és erre életed szerelmének titulálod persze, hogy nem néz normálisnak és menekül. Tök ismererlen ember számodra, szinte semmit nem tudsz róla és neked ő a mindened? Szerinted na meg itt egyesek szerint ez így oké, rendben van, ő az aljas mert elmenekült.. Legalább látni kik válaszolnak itt.egy rakás elmebeteg.
máj. 7. 20:04
 8/12 anonim ***** válasza:
#6 Itt nem menekülésről volt szó, sehol nem ezt írtam.Hanem hogy teljesen megváltozik a viselkedésük, mert annyira nyeregben érzik magukat.Dehogy akarnak menni, maradni akarnak.Csak már totál máshogy viselkednek.
máj. 7. 20:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Elmebeteg vagy te, ha elfutsz , mert valakinek tetszel xd

Mintha nem lenne csaj akivel elso latasra osszejonnel. De ettol fuggetlenul sem ghostolnek senkit se amig nem ismerem, rajong ertem vagy sem.

Es kar dobalozni az altalanositasokkal ahogy elottem tettetek. Vannak ferfiak akik alkalmatlanok a komoly kapcsolatra es vannak akiknek siman belefer ha igy kozeledsz felejuk. Kinek mi az elet celja .

máj. 7. 20:13
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem azt irtam hogy o volt eletem szerelme meg a mindenem volt hanem azt hogy o lehetett volna

Csak jobban ismerem magam mint te engem

máj. 7. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!