Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Teljesen összetörtem.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Teljesen összetörtem.

Figyelt kérdés

Ma megtudtam, hogy annak a lánynak akit szeretek, van barátja. És ez annyira rosszul érintett. Mostmár tudom, hogy sose lesz az enyém, mert már az a másik srác elvitte :/ Mit tegyek, hogy elfelejtsem? Mert szerintem őt már sose kaphatom meg.

Én F/15 ő L/16 és a barátja F/18

2014. szept. 29. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
semmi sem tart örökké,vagy te szeretsz bele másba, vagy ők szakítanak
2014. szept. 29. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Tudatosítod magadban, hogy az a csaj nem lehet a tiéd, és más után nézel. Miért koslatnál olyan után, akinek nem kellesz?
2014. szept. 29. 16:47
 3/4 anonim válasza:

Most jönnek majd a kommentek, hogy mit akarsz te 15 éves egy 16 éves lánytól. Azokkal ne törődj, tény, hogy nehezebb megszerezni egy idősebb csajt,mint egy fiatalabbat, de nem lehetetlen, ez tapasztalat és tény!

A legtöbb férfi/fiú ott rontja el, hogy amikor megtudja, hogy a kiszemelt csajnak van barátja, akkor visszavonulót fúj. Pedig ez egyátalán nem kizáró ok, sőt még mindíg nagyon jó esélyeük van a csaj megszerzésére.

A statisztika alapján a kapcsolatok 80-85%-a szakítással végződik. Ne hidd azt, hogy mostantól élete végéig ezzel a pasival marad. Ennek úgy ugorj neki, hogy 80% esélyed van, hogy megszerezd, ami valljuk be, elég sok. Viszont ehhez ügyesnek kell lenned, nem lehetsz szégyenlős, nem lehetsz félénk, olyannnak kell maradnod, mint amilyen eddig voltál. Ezt úgy érheted el, hogy tudomást se veszel a srácról, és úgy teszel, mintha a csaj nem is érdekelne, persze azért ugyanúgy beszélsz vele, mint eddig. Mondjuk Facebookon. Találkozz többet a csajjal, arra figyelj amit ő szeret, tedd azt amit ő akar (persze ne ugorj a kútba, ha ő azt mondja :D ). De tereld úgy a témát, hogy ő legyen a középpontban, mert a csajok mindíg szeretnek magukról beszélni.

Sok sikert, ne feledd, most van valaki, aki előtted van, aki most megnyert egy csatát, de a háború vége még messze van!

Szedd össze magad! Első lépésnek ezt kell most megtenned, azután visszajön az életkedved, és újra őt fogod akarni! Az egész arról szól, hogy elhidd, hogy meg lehet szerezni a lányt. :)

2014. szept. 29. 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:

@16:48

Tehát magyarul arra biztatod a kérdezőt, hogy startoljon rá a csajra. Eléggé szánalmas, és visszataszító tanács. Ráadásul komoly gondok lehetnek még, mert előbb-utóbb valószínű úgyis lebukna, aztán a 18 éves palival is meggyűlne a baja. Szépen keressen magának egy másik csajt, bár aligha hiszem, hogy ezzel a hozzáállással ez sikerülne, max akkor ha pasisabb lesz, mert így semmilyen csajnak nem fog bejönni hosszútávon.

2014. szept. 29. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!