Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen összetörtem. Hogyan felejtsem el?
Párommal 5 évig voltunk együtt.Nem költöztünk össze. Egy hete minden megváltozott. Eltűnt 2 napra, azt sem tudtam él-e vagy hal. Majd kiderült, hogy "csak" bulizott. Hozzáteszem csinált ilyet már máskor is. Az utolsó ilyen alkalomnál megmondtam neki, hogy még egy ilyen, és vége, mert már nem bírom. Mondtam is, hogy vége. Erre Ő azt mondta, várjak még, mert van egy dolog ami fontos, és este leírja nekem e-mailbe. Mondom, mondjad most, mert este nem leszek rá kiváncsi. Aztán ezen is jól összevesztünk. Eljött az este. Felhívtam, nem vette fel. Kerestem már mindenhogyan. Tudtam, hogy labilis az idegrendszere most mondtak fel neki, aztán van egy veleszületett betegsége is, szülei korán meghaltak. Nem volt neki senkije. Csak én.
Arra gondoltam valami nagy baj van, miért nem jelentkezik? Megkértem másnap egy haverját, hogy segítsen megkeresni. Elmentünk, rá 4 órára meglett. Egy kocsmában ült lerészegedve egyedül. Hazavittük, én meg kértem a haverját jöjjön el velem valahova meginni valamit, mert k vagyok készülve.
Beültünk egy helyre, majd megittunk egy két italt, erre kinyögi a "haverja", hogy jobb ha ott hagyom végleg a párom. Kértem, hogy mondja el miért gondolja így (bár én is tudtam, hogy haldoklik a kapcsolatunk). Erre elmesélte, hogy az én drága párom előző este (amikor úgy nagyon kerestem) night klubba volt. Ez a srác is ott volt vele, meg még páran. És megcsalt. Majdnem leestem a székről. Utána még kiderült, hogy pár hónappal ezelőtt, a szomszédjával feküdt le. (aki megjegyzem nem egy szép látvány). És még mennyi minden lehet amiről nem tudok?
Én nagyon szerettem, szeretem még mindig. Nem tudom, hogy felejtsem el. Olyan nehéz Ő az első kapcsolatom. Valahol természetesen én is hibás vagyok, pl. mostanában a kelleténél idegesebb voltam, de őt próbáltam nem megbántani.
Az is még a probléma, hogy nagyon aggódom mi lesz vele, ha egyedül marad. Nincs neki senkije, és sajnos tényleg nagyon labilis ember. Nem szeretném, ha elhagyná magát.
Mit tegyek? (elnézést, ha nem érthető a levelem, de nagyon remegek, és ideges vagyok)
Szia!
Bűntudatból, embertársi szolidaritásból ne maradj senkivel. Lehetséges következményei? Erős érzelmi zsarolás, agresszió, további megcsalások, fenyegetések. Persze ha szakítasz vele, akkor is jön majd az "én úgyis öngyilkos leszek , ha nem vagy velem. ez addig fog tartani, míg nem talál egy újabb "áldozatot", aki megsajnálja szegény labilis idegrendszerével együtt.A megcsalások 90%ban a kiábrándultság a kapcsolatból a lényeg. Akkor meg?
Oh drágám:( Annyira sajnálom ,de tényleg jobb ha ott hagyos.Nehéz az tény,de ne tartson vissza a sajnálat és a megszokás.Ahogy kivettem,még nagyon szereted,de ő már nem tovább lépett és igen nagy tahó ha még arra sem veszi a fáradtságot,h szakítson veled mielőtt megcsal:(
Tényleg sajnálom de szakíts.Én is most vagyok az első komoly kapcsolatomban( csak én már 21 éve ismerem ,7 éve vagyunk barátok és van egy lányunk), de mondtam,hogy ha ilyen van inkább hagyjon ott,minthogy meg akarjon csalni:(
Felejtsd el és lépj tovább...ne akarj saját magadnak rosszat:(
Köszönöm a válaszokat. Már megkértem a haverját, hogy segítsen neki munkát szerezni, és ne hagyja, hogy elzülljön. Azt mondta, ne aggódjak.
De mégis annyira fáj!!! :(
Nem tudom, kavarognak a fejemben a dolgok.
Egyik pillanatban úgy érzem, ennek így kellett történnie, és örülök, hogy "szingli" lettem, a másik pillanatba meg várom, hogy felhívjon. El kell felejtenem.. Csak az a kérdés hogy
Köszönöm a választ mindenkinek. Nehéz lesz elfelejtenem az biztos, de túl kell lennem rajta.
Minden szépet és jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!