Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyúan érzem magam, teljesen összetörtem és nem tudom, hogy hogyan tudnék talpra állni. Szakítottam a párommal és nagyon fáj. Nem tudom mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Senki nem ért meg. Szakítottam a párommal akit imádtam. Megcsalt az ismerősei elhordtak mindennek és, hogy tűnjek az életükből.(sose találkoztam velük)Hogy kavarom a szart, pedig senkit nem bántottam mégis én lettem ki kiálltva a bűnbaknak. Lehet, hogy megérdemlem. Hogy ez egy bűntetés. Csak annyira fáj, hogy úgy érzem mintha a szívem ketté akarna hasadni.2011. nov. 9. 18:17
1/6 anonim válasza:
Én mindig keresek valami izgalmas és mókás dolgot.Nem szabad otthon ülni,barátokkal elkell menni vásárolni,moziba,vagy valami buliba.A mosoly megfizethetetlen,és hidd el nem ér annyit,hogy miatta depresszióba kerülj.Ne félj segítséget kérni a barátaidtól sem. :)
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy hiába próbálom elfoglalni magam mindig ez jár a fejemben. Vele terveztem az életemet, mindent. A megcsalás vasárnap történt, azóta mindennapra van valami szívderítő hír. Akivel megcsalt fölhívott, hogy jó ötlet-e ha összejön a pasimmal. Meg a csaj bnője is kérdezett egy két dolgot tök normális voltam erre meg azt kapom vissza, hogy s.zarházi vagyok és tűnjek el. Azért ezt egy év távlatában visszahallani nagyon fáj. Olyan mintha összeesküdtek volna ellenem....
2011. nov. 9. 19:48
4/6 anonim válasza:
Hát igen,sajnos csinálnak ilyet a másik fél barátai.De te menj el a saját barátaiddal valahova,ahogy az elsö kommentelő javasolta,én is csak azt tudom mondani.
5/6 A kérdező kommentje:
De az a durva, hogy én erre "szerintem" nem szolgáltam rá. Ők még csak nem is ismernek engem. Nekem az a sejtésem, hogy a valódi ok az az lehetett, hogy a csaj akivel megcsalt a haverja nőjének a bnője. Gondolom azt gondolták, hogy mekkora buli lenne mégis 4esbe járkálgatni. Aztán most sikeresen kiiktatták a zavaró tényezőt. De most ezért egy 1 éves kapcsolatot tönkretenni azért szerintem ahhoz is pofa kell. Nem is ismertek engem semmit nem ártottam nekik és most én vagyok a főellenség!! Nagyon rossz érzés ez.
2011. nov. 9. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!