Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Életemben ő volt az első és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életemben ő volt az első és egyetlen fiú aki boldogga tett de alig beszéltünk. Baj van velem ha én emiatt teljesen összetörtem?

Figyelt kérdés

Kb 5x beszéltünk úgy hogy normálisan aztán még beszéltünk már nem volt értelme, ő volt az egyetlen és első aki életem során aki boldoggá tett. Még tetszeni sem tetszett senki..

Mikor elmondtam neki ezeket, azt mondta én mentálisan beteg vagyok, meg mi lenne ha szerelmes lennék belé ha 5 beszélgetés után ez van.

Már nem beszélünk pontosan emiatt, és én majdnem egy éve össze vagyok törve amiért nem ismerhettük meg egymást, meg amiatt is mert betegnek tartott emiatt.

2024. máj. 7. 19:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

és akkor ez a srác is egy tucat sabyest vagy logan paul típus lehetett xd.

nyugi rengeteg rohangál belőlük minden fél lesz másik.

2024. máj. 8. 00:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Tetszett, imponált neked de ennyi. 5 beszélgetésből semmit nem tudsz róla hiába beszélsz. És aki ennyi után ilyet mond az biztos, hogy baj van vele. Nem hiába mondta a csávó amit mondott mielőtt lelépett. Ő beszélt veled, látta amit mi nem. Szépitheted de akkor is tisztára rákattantál 5 beszélgetés miatt. Egy dolog, ha valaki bejön, tetszik de más dolog, hogy ő az egyetlen aki boldoggá tehetett volna. Mivel? A dumájával? Mert kb annyit ismersz belőle. Dumálni meg mindenki azt mond amit akar. Nem tudod milyen ember, hogyan gondolkodik, hogyan viselkedik, van e célja, hogyan oldja meg a problémáit, nem e drogozik, mert ugye ezzel nem dicsekszik az ember stb... Millió dolog ami kiderülhet, persze az ellenkezője is és te a megváltót látod benne. De biztos te vagy a normális.
2024. máj. 8. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!