Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összetörte a szívemet és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összetörte a szívemet és teljesen hidegen hagyja?

Figyelt kérdés
Összevesztünk, hangot adtam a sértettségemnek. De nem reagál, nem is kér bocsánatot. Különösen fáj, aminek az okát, ha érdekes, leírom privátban. Szerintetek várjak rá? Tegyem félre a sértettségemet és erőltessem a probléma megbeszélést? Tudni kell róla, hogy konfliktus kerülő. Voltak emiatt már vitáink. Mindig hangoztattam, hogy őszintén beszélgessünk mindenről, mert másképp nem megy. Tehát neki ez a hallgatás egy megküzdési stratégia. Viszont engem nagyon zavar és kiábrandít, mert érdektelenségnek hat.
2023. máj. 14. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor szakított is, vagy mi ez?
2023. máj. 14. 11:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyilván nem akar további vitát,ami elfajulhat.Kis időt hagyj neki megnyugodni szerintem,mondjuk pár napot.
2023. máj. 14. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a konfliktuskerülő, hallgató emberek számomra szörnyűek. 1-1 szituban esetleg rá lehet őket bírni nyaggatással, de változni nem fognak, azaz, visszatérő probléma az elzárkózás, mint ahogy te is írtad. Én szeretem felnőtt ember módjára megbeszélni a nézeteltéréseket, és ha pár napon belül erre nem kerül sor, akkor ennyi volt. A másik jellemzője az ilyen embereknek, hogy mondjuk hetek múlva visszatérnek, és úgy viselkednek, mintha mi sem történt volna, és nem értik, hogy neked mi bajod van. Vissza akarnak jönni, de a továbbiakban is úgy, hogy a szőnyeg alatt maradjon a konfliktus. Nagyon sok energiát emésztenek fel az ilyen emberek, és tök feleslegesen.
2023. máj. 14. 13:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Én is így látom. Pedig mondta korábban, hogy próbál ezen változtatni. Meg az okokat is próbáltuk kideríteni, hogy miért így kezeli az ilyen helyzeteket. Gyerekkori trauma, vagy rossz párkapcsolatból eredő sérelmek? Egyikre sem kaptam magyarázatot, csak annyit, hogy gyerekkora óta fél az ilyen helyzetektől.
2023. máj. 14. 14:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez sajnos egy taktika, amivel azt szeretné elérni, hogy te ne szólj, ne kérdezz, hanem mindent fogadj el tőle szó nélkül, mert ha esetleg szólni mersz, hogy neked valami rosszul esik tőle vagy máshogy szeretnéd, akkor jön ez a csenddel verés-jellegű hallgatás.

Ez manipuláció.

Meg fog betegíteni hosszú távon, hogy majd magadban kell tartani mindent, hogy egyáltalán szóba álljon veled.

1,5 évig küszködtem egy ilyen egoista barommal. Nem érte meg.

2023. máj. 15. 15:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Én nem az vagyok, aki magában tartja. :D Kommunikáció párti vagyok.
2023. máj. 15. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Te igen. A párod sajnos nem. Így egyszerűbb neki, mert így ő nyert.
2023. máj. 16. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!