Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány összetörte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány összetörte a szívemet mit tehetek?

Figyelt kérdés
Hogy és mit csinálhatok hogy végleg elfelejtsem? 17 vagyok, és már lassan 2 éve egy csajt szeretek.. ő is mondta hogy szeret engem, de sokszor elszúrtam a dolgot, és már végleg elküldött a fenébe. Én meg tépem magam hogy hogy csinálhattam mindent rosszul.. Szeretem őt és mégis mindent elcsesztem. És most meg fiúkkal beszélget, ölelgeti őket stb így meg szépen lassan porrá zúzott...

2012. okt. 10. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
2012. okt. 10. 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ilyen elcseszett esély szituáció van, és nagyon rossz belül. FŐleg a tudat, hogy lehetett volna simán, ha máshogy állok hozzá. A tény, hogy elcsesztem, már leölte a vágyat iránta. De a tény, hogy lehetetet volna meg elviselhetetlen kínt okoz. Ami biztos, másfél hónap után is midnen nap rá gondolok, pedig azóta is láttam sok szép nőt rajta kívül, tehát amúgyis tisztában vagyok vele,hogy van rajta kívül még sok gyönörű, aranyos, kedves mosolyú lány, de valahogy mégis nekem csak az az egy kell még mindig. Mert ő olyan más! Vagy csak mert még emezekbe nem zúgtam bele olyan szinten mint ebbe a legutóbbiba!! Ezen érdemes elgondolkodni.

A te esetedben nem a lány törte szeritnem össze a szíved, hanem te megad tetted meg önmagaddal. Én is csak magammal bas-ztam ki. Vigyázni kell az ilyenekkel, mert depresszióssá is tud tenni, az meg sokminden rosszhoz is vezethet. Sokan haltak már meg pl. szerelmi bánat diagnózisban. Vigyázz.

Ha tudod, hogy már esélytelen, akkor kerüld el, és még rá gondolni is szigorúan tilos, mert csak magadat kúrod szét.

Én is ezt erőltetem magamra, és idővel elmúlnak az érzelmeg. Sokat segít, ha belezúgsz valaki másba, az megadja a kegyelemdöfést az előző érzelmeknek. Csak az ilyen újabb esélyek ritkán és szerencsefüggően jönnek.

Nehéz az élet.

2012. okt. 10. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:
37%
Állj bosszút rajta, megérdemli.
2012. okt. 12. 14:16
 4/5 anonim válasza:
szerintem meg semmi képpen ne álljon boszut hisz te rontottad el ... ha még helyre lehet hozni akkor probálf meg de ha nem akkor keress egy másik lányt aki elfelejteti a multad ...
2013. jan. 27. 14:07
 5/5 anonim válasza:

Nem értem hogy a lányok miért ilyenek. Nekem is a lány osztálytársaim többsége ilyen és ha nem valami gazdag srácnak tetszenek hanem valamilyen kicsit szorosabb anyagi helyzetűnek (mintha ez lenne a lényeg) akkor meg bőgnek. Ne foglalkozz vele. Nem érdemli meg a könnycseppeidet.

Lány voltam. :)

2017. dec. 19. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!