Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első közös karácsonyra mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első közös karácsonyra mit vennél barátnőnek?

Figyelt kérdés

Vagy ha nő vagy, minek örülnél?

Rendeltem egy aranyozott, szívalakú nyakláncot amibe bele van garvírozva a nevünk.

Ezen felül szeretnék még valamit. Gondoltam mellé pl még egy parfüm?

tegnap 23:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%

Ettől a nyaklánctól kimenekülnék a világból 😅 Persze az én vagyok. Ékszernek akkor örülnék, ha kiválaszthatom.

Parfümöt csak akkor, ha ismered a kedvenceit.

tegnap 23:32
 2/20 anonim ***** válasza:
64%
Ez az ajándék középiskolába még elmegy de én már 29 vagyok és ha a párom ilyennel akarna meglepni egyáltalán nem örülnék neki. Aranyozott ráadásul mind a kettőnk neve rajta...szerintem elég gagyi és olcsó. Parfümöt pedig nem szeretnék ajándékba kapni mert nekem megvan a magam ízlése és ha nem tetszik amit kapok sosem fogom használni. Manapság ennyire futja a "férfiak" ötlete karácsonyra? Elég gáz.
tegnap 23:44
 3/20 A kérdező kommentje:
Németországból rendeltem, 2x bevont 18 karátos arannyal. Nem mondanám olcsónak sem. Nyilván első karácsonyra ilyen friss kapcsoltban nem fogok több százezer forintos nyakláncot venni. De szerencsére nem egy olyan aranyásó a lány mint te #2.
tegnap 23:54
 4/20 A kérdező kommentje:
Mellesleg több sort pazaroltál a negativitásra de érdemben egy szót sem szóltál a kérdéshez. Elég szomorú lehet az életed, ha ezzel éled ki magad. Kívánom neked karácsonyra, hogy egyszer te is normális ember legyél.
tegnap 23:56
 5/20 Grizesteszta ***** válasza:
95%
Kerdezo, vissza lehet kuldeni meg azt a lancot? Mert biztos sokba kerult, de egyszeruen nem lehet elegans az alapjan, amit irtal- szoval nem bantani aksrtak az elozok, ez a "kettonk neve" stilus valoban csak kamaszkorban OK.
ma 00:13
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Barátom olyan dolgot vegyél aminek örülne! Hogy ez mi? Na ez az ami mindenkinél más és más! Nekem a párom szeret olvasni, könyvvel lepem meg időnként, de aki nem szokott olvasni az csak nézné, hogy ezt most mié'.
ma 00:14
 7/20 anonim ***** válasza:
61%

Én kinyomtatott közös képnek örülnék.

A parfumből,ha ismered a màrkákat,amit szeret,az ok. Vagy jó orrod legyen hozzá és jól kell ismerned a lányt. .A nyaklánc is tetszene. Nagyon megható.

ma 00:31
 8/20 anonim ***** válasza:
69%
Én örülnék neki. Az ékszereket nagyon szeretem, személyes is az ajándékod, a parfümökért pedig élek-halok. És nyilván az esne a legjobban, hogy a szeretett személy ilyen figyelmes velem. :)
ma 00:32
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Én például küzdősportoló vagyok.

Nagyon tudnék örülni bárminek ami ezzel kapcsolatos. Könyv, ruha, felszerelés....bármi:)

Na de egy nyaklánc, hát nem is tudom...

ma 05:25
 10/20 anonim válasza:
51%

Én örülnék ilyen nyakláncnak.

Csoki, pia, ezek mindig jöhetnek.

ma 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!