Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőnek, karácsonyra, ha akkor leszünk 5 hónaposak? Csajok, mit várnátok el? Milyen értékben?
Mit is számít az 5 hónap? Ne haragudj de még mindig nem tudom megérteni hogy a fiatalok nagy része miért ünnepli a hónapfordulókat. Vagy már ennyire nem számítanak az emberek hosszú kapcsolatra? Nah mind1 ez örök kérdés marad számomra...
Amúgy szerintem vegyél neki valami ezüst ékszert(az nem is vészesen drága), az mindig bejön.
Valami olcsó, de hasznos ajándékot, amit tudok is használni valamire. Jelképes értékű is jó. CD tartó, mobiltartó, vagy valami praktikus apróság.
Az érték legyen jelképes, ne az ajándék. A drága giccseket nem szeretem, pénzkidobás és semmire sem használható. :)
2: Igen, az ezüst ékszer (valameddig, míg nem lesz túl sok belőle) mindig kiváló ötlet.
Mi a barátommal már vettünk egymásnak, én is kaptam tőle, ő is tőlem: nyakláncot, karláncot. :)
Na akkor: Én egy szóval sem mondtam, hogy én hónapfordulók akarok ünnepelni, karácsonyt fogunk, csak szerintem ti se ugyanazt vennétek egy nőnek akivel 30 éve házasok vagytok, mint 1 lánynak, akit most ismertetek meg, de az vesse rám az első követ aki szerint nem így van!
Nem kértem túlkomplikált választ, a kérdés a lányokhoz szólt, hogy minek örülnének, és mit érdemes ennyi idő után...
De látom itt is csak azt keresitek kibe köthettek bele...
Komoly választadóknak tisztelet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!