Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első közös karácsonyra mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első közös karácsonyra mit vennél barátnőnek?

Figyelt kérdés

Vagy ha nő vagy, minek örülnél?

Rendeltem egy aranyozott, szívalakú nyakláncot amibe bele van garvírozva a nevünk.

Ezen felül szeretnék még valamit. Gondoltam mellé pl még egy parfüm?

tegnapelőtt 23:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
69%
Itt a baj az, úgy érzem, hogy te "egy nőnek" veszel ajándékot, és a hangsúly itt a határozatlan névelőn van. Ha valaki más lenne a barátnőd, neki is ugyanezt vennéd, mert nem látod az embert, csak azt, hogy "egy nő".
tegnap 12:55
 22/31 A kérdező kommentje:

Feltettem egy egyszerű kérdést. Te minek örülnél vagy mit adnál?

Nem önkéntes pszichológiai elemzéseket kértem, nem azt hogy kezdjétek el elemezni, hogy hány éves vagyok, vagy hogy ki a barátnőm és biztos utálja majd amit kinéztem.

Aki tudta értelmezni a kérdést annak köszönöm a választ.

tegnap 14:36
 23/31 Grizesteszta ***** válasza:
54%
Kerdezo, szerintem ez most az a kerdes volt, ahol nem akart teged senki cikizni. Egyszeruen az a szitu, hogy uj kapcsolatban, ahol meg kevesse ismeritek egymast, a parfum is tiltolistas es ez a "romi-aji" is. Irok par altalanosat, de ez se tuti, mert egyik nonek bejonne, a masik meg visitva menekulne. Es ne egy nonek valassz ajandekot, hanem NEKI. Altalaban siker szzokott lenni az elmeny: szinhazjegy/mozijegy/wellness vagy furdo belepo/ muzeumi belepo/ korcsolya palya belepo/ koncertjegy- mindez 2 szemelyre viccesen megjegyezve, hogy s partnert szabafon valassza ki, es ha teged vslaszt esetleg, te boldogan elkisered. Es ha belefer a budzsebe, elotte vagy utana meg megtoldhatod egy cukraszda/etterem latogatassal. Vagy pl konyvutalvany, ha szeret olvasni. En pl uj kspcsolatban "mesedelutant" kaptam. Olysn idoszaki kiallitasra vitt, amirol tudta, hogy erdekel, utana konyvesboltba egy utalvannysl, hogy ott helyben dorbezoljsm el, utana meg vacsorazni, vacsi utan setslni a kivilagitott karacsonyi dekoros varosba... 24-en viszont csak egy doboz bonbont kaptam es egy karacsonyi udvozlolapot, amin szerepelt, hogy nevreszolo belepo 27-re egy "mesedelutan"-ra. Erted mar, mire gondolunk itt, amikor progit ajanlunk? Mert lehet, hogy a mozifilm nem snnyira jon be, de ott leszel te, hogy megadd hozza a romantikus koritest. Sok sikert nrked, kariig meg van idod kitalalni.
tegnap 15:47
 24/31 A kérdező kommentje:

Igen olvastam az ajánlatokat, de ebből nagyon sok tudom hogy neki nem tetszene. Nem olvas, nem szeret fürdőbe menni, olyan helyekre ahol más emberekkel kell osztozkodni valamin. Masszázst is tőlem szereti, idegentől nem. Mozi kilőve, inkább otthon ágyban összebúja.

Felvetettem már a Debreceni adventi vásárt egyszer, van korcsolya pálya is, nem láttam hogy nagyon érdekelné.

Viszont nagyon ad magára. Mindig van rajta valami bizsu, van egy csomó fülbevalója. Szóval ékszerrel nem tudok mellé lőni és szerintem annyira nem is snassz mert legalább így kicsit egyedi, kettőnkre emlékeztet. A másik a parfüm, folyton fújkálja magát mikor együtt vagyunk, mert tetszeni akar.

Nem azért választottam ezeket mert hát nő, azok meg szeretik ezt.

Remélem mostmár tovább lépehetünk azon hogy milyen szar vagyok és nem ismerem. Köszi. :D

tegnap 16:11
 25/31 A kérdező kommentje:
#23 Ez nem neked szólt, csak most volt időm hosszabban írni a kötekedőknek.
tegnap 16:12
 26/31 anonim ***** válasza:
54%
Oké eldöntötted hogy ezt kapja akkor mi a kérdésed? Mit számít hogy más mit akar venni ha te ezeket már eldöntötted? Így nem sok értelme volt kérdést kiírni...
tegnap 18:31
 27/31 A kérdező kommentje:

Nem fogom harmadszor leírni, ha kétszer sem értetted meg.

Vannak akik értik, hagyd meg nekik a kérdést.

Nem kell kötekedni ha nem akarsz érdemben hozzászólni valamihez.

tegnap 18:35
 28/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, boldog karácsonyt kívánok neked és a barátnődnek! Boldog első karácsonyt!
tegnap 18:42
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el mindent. Az első közös karácsony mit jelent? 11 vagy 1 hónapja lesztek együtt akkor? Mert nem mindegy. Főleg nem a neves nyaklánc miatt bár én azt minden körülmények között gáznak és vállalhatatlannak tartom és soha nem hordanék ilyet. Cuki vagy hogy ilyen szerelmes vagy de egy ilyen lánc ciki, nem cuki. Sokkal kevésbé lennének cikik a nevek pl karkötő charmokon mert azt nem veszi észre senki. Na és ezzel el is érkeztünk oda amit valójában gondolok erről a Juli&Józsi forever medálokról. Nem feltételezem hogy ez a hátsó szándékod, de ez egy billog. Azaz hogy ne is próbálkozzon más pasi, ez az üzenete. Hogy hordja a neved a nyakában. Nekem nem tetszene ez az ajándék mert előbb gondolnék erre mint arra hogy hú de szerelmes vagy belém. Én egyébként nem hordok semmiféle feliratot a nyakamban, szeretlekes nyakláncaim vannak de rejtve hogy csak én tudjam mi van benne (klasszikus kinyitható vagy felezett kinyitható szívben ami kétfelé nyitható és benne lóg egy kisebb szív a felirattal) de szerencsére sose kaptam hirdetőtáblát a nyakamba, pláne nem a neveinkkel.
tegnap 18:48
 30/31 anonim ***** válasza:
32%
Nekem kizarolag a parfum tetszene. De lehet h azt is csak hozzavagnam
tegnap 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!