Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első közös karácsonyra mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első közös karácsonyra mit vennél barátnőnek?

Figyelt kérdés

Vagy ha nő vagy, minek örülnél?

Rendeltem egy aranyozott, szívalakú nyakláncot amibe bele van garvírozva a nevünk.

Ezen felül szeretnék még valamit. Gondoltam mellé pl még egy parfüm?

tegnap 23:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
72%
Nekem a fotómontázs az egyik kedvencem, pl én örülnék ha a párom ilyet állítana össze. Személyes ajándék és egyedi. A szíves láncnak azért tudnék örülni mert belefekteted az erőt energiát, úgyhogy számomra jó lenne. Értékelném az igyekezeted.
ma 07:28
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is tinin jönne be.

Amugy inkább vmi ruha vagy parfüm kéne vagy gyűrű ha komolyabb a kapcsolat(ezüst), vagy csizma meg ilyenek mert pl a ruházatból törődést is érzek ha azt kapok.

ma 07:28
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Parfümöt ne.

Plüssállat, puha párna, kedvenc csokitok, vagy puha takaró, amitbe beburkolózhat, amikor nem vagy ott. Ruhát, parfümöt saját maga választja ki az ember szívesen.

ma 07:31
 14/31 anonim ***** válasza:
62%
Wellness utalványt. Fizesd be egywellnessre kettőtök részére.
ma 07:38
 15/31 anonim ***** válasza:
69%

2 vagyok

Képzeld el van saját fizetésem nem vagyok aranyásó. Drága egy ilyen nyaklánc? Rákereséssel is max 18 ezer ft ugyan ez a 2x bevont 18k szív lánc gravírozással. Ha ez neked drága ajándék 😂😂 és köszönöm az aggódalmad de teljesen boldog életet élek párkapcsolatban. Ahelyett hogy az én életemmel foglalkozol azon kéne igyekezned hogy kitaláld egyáltalán mi az amit szeret a párod minek örülne. De tipikus férfi aki lusta erre inkább vesz valamit ami szerinte megfelelő. Szerintem éppen 18 lehetsz max 20 de 30 évesen biztosan nem vennél ilyen gyerekes ajándékot. Ennél már egy ezüst lánc valami medállal is szebb ajándék.

ma 08:33
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Te ismered. Nem ugyanarra vágyik minden nő.
ma 08:34
 17/31 anonim ***** válasza:
67%

Huh, ha a véleményem érdekel: a parfüm nagyon kényes ajándék. Ha nem tudod kifejezetten, hogy mi a kedvence, akkor inkább ne! A nyakláncnak meg én nem örülnék, mert gyűlölöm az aranyat meg nekem ez a gravítozás olyan giccses tini cucc.

Dee én pl.: mindig könyvet kérek, mert imádok olvasni meg az élményeket szeretem. Hmm kezdeti kapcsolatra egy kedves plüss vagy egy páros VIP mozijegy? Esetleg ha szeret színházba járni akkor az is nagyon jó kis ajándék lehet. Vagy egy romantikus vacsora meg egy virágcsokor, vagy ha azt nem szereti, akkor cserepes növény is szóba jöhet. :) Deee.. ehhez nem ártana többet tudni a barátnődről. Így látatlanban nehéz válaszolni.

ma 10:36
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezném tőle mit szeretne, meg ha már ott tartunk azt is megbeszélhetjük nekem mit vesz. Kb ugyanazt az árkategóriát szerencsés megvenni.
ma 10:43
 19/31 anonim ***** válasza:

Itt látszik, hogy nem árt kicsit beszélgetni és megismerni egymást.

A lánc nekem sem jönne be, de én kiütést is kapok a bizsuktól. Szó szerint, piros, viszket, sebes lesz, stb. A plüssfigurákat se szeretem, parfümöt évek óta csak ugyanazt használom, és nem szeretem a csokit se.

Viszont szeretem az ilyen gyakorlatias dolgokat, mint ajándékutalvány, aztán veszek, amit akarok. A saját készítésű dolgokat is nagyon tudom értékelni, és a személyre szabott meglepetéseket is. Viszont: az, hogy a nevetek rajta van, miközben azt se tudod, hogy milyen ékszereket hord, nem az. Bocs.

Karácsonyig még van idő párszor beszélgetni, hátha kiderül valami arról a szegény lányról.

ma 11:45
 20/31 anonim ***** válasza:
Én nőként nem örülnék ennek a láncnak. Egyszerűen nyálas és kamaszos, felnőttként nem akarok két lábon járó hirdetőtáblája lenni a szerelmünknek, és alapvetően szeretek öltözködni meg mindig más, a hangulatomhoz illő ruhákban meg kiegészítőkben járni, te meg gondolom, megsértődnél, ha nem hordanám a láncot mindig. De lehet, a barátnőd ez a "közös neves mindenféle jaj de romcsi" stílus. Én pl. egy jól kiválasztott parfümnek örülnék, de nem ismerem a párodat, lehet, neki nem tetszene.
ma 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!