Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogos ha emiatt nem akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ha emiatt nem akarom folytatni az ismerkedést?

Figyelt kérdés

A fiú aki elhívott randizni meg ismerkedik velem, eleinte nagyon lelkes volt, viszont amikor elmúlt ez a kezdeti hullám, utána kezdett előjönni az énje.

Már az is nagyon fura volt, hogy megcsalásra megcsalással válaszolt az előző kapcsolatában.

Továbbá amikor betegség miatt felszedtem pár kilót, azonnal kövér állatokhoz kezdett el hasonlítgatni, állíta szerint csak szeretetből nondta

Úgy találkozgatott velem, hogy mellette más lányokat is bekövetett, amikor szóvá tettem, hogy amíg én megjelenésemben meg vagyok alázva, addig más egóját lájkkal eteti, és velem találkozik mégis. Akkor nem egyszerűbb lenne azzal találkozgatni, akit lájkol? Akkor arra azt mondta hogy nem akar tőlük, de mindent a szemnek semmit a kéznekbalapon bekövetheti.

Nem tudom, ha én szerelmes vagyok valakibe, mellette semmi igényem 20 másik embert nézegetni és lájkolgatni.

Szerintetek lekopjak így? Vagy mit kéne ezzel csinálni?

ma 09:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen az.
ma 09:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Még nem is vagytok együtt de már be akar törni. Nem is értem, miért kérdés, a kérdésed. Kuka a pali.
ma 09:43
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Ezt biztos a felnőtt párkapcsolatok kategóriába akartad? 🤦😑
ma 09:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi itt a kérdés? Ez egy tahó. Lépj le egy szó nélkül.
ma 09:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Külön külön is (ismerkedés meg)szakító ok nálam a tudatos önbizalomrombolás és a más csajok nézegetése, ahogy egyébként a "visszacsalásnál" is felálltam volna. Gyerekes és kicsinyes.
ma 09:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kérdés
ma 10:01
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
Én is így tennék. Ha vki ennyire nem tisztel és ennyire nem érdekli őt, hogy amit tesz, az engem mennyire bánt meg, akkor nem érdemli meg a figyelmemet és a társaságomat. Mellesleges ezeket a digitálisr...c-lájkolgatásokat nagyon szánalmas, egybites dolognak tartom.
ma 10:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen jogos
ma 10:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"mellette más lányokat is bekövetett, amikor szóvá tettem, hogy amíg én megjelenésemben meg vagyok alázva, addig más egóját lájkkal eteti."

Köszönöm hogy ezt kimondtad. Megkérnék minden hímnemű egyedet, hogy NE etesse össze vissza lájkolással a mindenféle nők egóját, mert máshol, másoknak is hatalmas problémákat okoznak vele!

Kérdező, és hogy neked is válaszoljak, teljesen jogos hogy offoltad őt. Bár szerintem a legnagyobb gond nála a megcsalásra megcsalás, és hogy épp leverné az önbecsülésed, dagadt állatokkal húzva párhuzamot. Utóbbi már magában is bőven olyan, hogy ilyen esetben be lehet fejezni az ismerkedést. Aki ismeri az tudja miért, aki meg nem, annak röviden annyit mondok hogy egy rosszindulatú manipuláció része.

ma 11:10
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Gázos a fickó, nem kicsit.
ma 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!