Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha ismerkednétek valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkednétek valakivel, és csak hetente egyszer tudna veletek találkozni pár órára, vagy annyi, hogy ott alszotok nála, megérné ezt így folytatni?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszene az illető külsőleg-belsőleg és tényleg érdekelne titeket komolyra, viszont már az elejétől kezdve hangoztatná, hogy kevés az ideje még magára is, mert sokat dolgozik, és elég elfoglalt, ne haragudj ezért. Ti nem keveselnétek ezt a heti egy alkalmat?

2021. júl. 19. 17:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Részemről ez így teljességgel kizárt lenne.
2021. júl. 19. 17:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideig tartana ez az àllapot?
2021. júl. 19. 17:35
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem beleférne, én is eléggé elfoglalt vagyok.
2021. júl. 19. 17:36
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is beleférne, ha hétvégén van közös program. Én is sokat dolgozm.
2021. júl. 19. 17:39
 5/15 anonim ***** válasza:
93%

Te tudod, hogy milyen jellegű kapcsolatra van igényed, neked mennyi elfoglaltság van, mennyit szeretsz a magad dolgaival foglalkozni, mennyi időt a barátaiddal, családoddal tölteni...

Az biztos, hogy így nem untok egymásra, és lelkesen vártok minden találkozást. :)

2021. júl. 19. 17:57
 6/15 anonim ***** válasza:
75%

Ez kb csak szexkapcsolat

Annak is kevés

2021. júl. 19. 18:17
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
heti egy beleférne de annálkevesebb nem. és ez semhosszútávon. ondjuk max 1,5 hónapig, de aztán többre vágynék.aki sose ér rá,az ne is akarjnkapcsolatot
2021. júl. 19. 18:48
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát... azért mondok nemet, mert nyilván dugni akarna, viszont amíg nem ismerem, addig én nem.
2021. júl. 19. 18:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy darabig, az elején teljesen oké lenne. Aztán utána biztosan megjelenne bennem az a bizonyos hiányérzet. Társra vágyom, nem tini szintű összejárásra.
2021. júl. 19. 20:19
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is elfoglalt vagyok, de úgy gondolom, egy potenciális partner miatt hajlandó lennék alakítani az életemen. Egyszerűen olyan nincs, hogy valaki egész héten 7/7 napot 12 órázzon, vagy ilyesmi, hogy ne érjen rá pár óránál többet.

Hétközben minimum 1 délutánt + 1 hosszabb hétvégi programot én igényelnék. Ha valaki ezt nem tudja megadni, akkor ne húzza az időmet.

Persze nem mindegy a miért sem.

Ha a távolság a gond, alapból nem mennék bele. Nincs szükségem távkapcsolatra. Ha a munka/család támogatása, gondozása a "gond", valamilyen szinten tolerálnám.

De ha azért nem érne rám, mert ő munka után haverozik, vagy minden délután edz(jelenleg én is), vagy bármi ilyen szabadidős tevékenység, amiből + néhány órát sem tud feláldozni, annak nem vagyok elég fontos.

2021. júl. 19. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!