Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkednétek valakivel, és csak hetente egyszer tudna veletek találkozni pár órára, vagy annyi, hogy ott alszotok nála, megérné ezt így folytatni?
Te tudod, hogy milyen jellegű kapcsolatra van igényed, neked mennyi elfoglaltság van, mennyit szeretsz a magad dolgaival foglalkozni, mennyi időt a barátaiddal, családoddal tölteni...
Az biztos, hogy így nem untok egymásra, és lelkesen vártok minden találkozást. :)
Ez kb csak szexkapcsolat
Annak is kevés
Én is elfoglalt vagyok, de úgy gondolom, egy potenciális partner miatt hajlandó lennék alakítani az életemen. Egyszerűen olyan nincs, hogy valaki egész héten 7/7 napot 12 órázzon, vagy ilyesmi, hogy ne érjen rá pár óránál többet.
Hétközben minimum 1 délutánt + 1 hosszabb hétvégi programot én igényelnék. Ha valaki ezt nem tudja megadni, akkor ne húzza az időmet.
Persze nem mindegy a miért sem.
Ha a távolság a gond, alapból nem mennék bele. Nincs szükségem távkapcsolatra. Ha a munka/család támogatása, gondozása a "gond", valamilyen szinten tolerálnám.
De ha azért nem érne rám, mert ő munka után haverozik, vagy minden délután edz(jelenleg én is), vagy bármi ilyen szabadidős tevékenység, amiből + néhány órát sem tud feláldozni, annak nem vagyok elég fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!