Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem randizni valakivel, és el is kezdtem érezni iránta valamit, viszont ő azt mondta, hogy ő még nem érzi hogy tudná viszonozni, szerintetek így van értelme tovább folytatni? Többi lent!
Szóval nagyjából 3 hónappal ezelőtt elkezdtem találkozgatni valakivel, elég kötetlenül indult, nem beszéltünk meg semmit konkrétan. Aztán ahogy telt az idő és egyre több mindent csináltunk együtt, és egyre mélyebb dolgokról kezdtünk beszélgetni én elkezdtem érezni iránta. Ezért le is ültünk beszélni erről, mert eljött annak az ideje, hogy eldöntsük hogy lesz e ebből kapcsolat vagy sem, viszont ő nem érez így irántam, ezért nem is mer belemenni egy kapcsolatba velem, de továbbra is szívesen találkozgatna, kérdés hogy ez vajon fog e változni, erre ő sem tudja a választ, csak álltatom magam vele, hogy ez változhat és ha ennyi idő után nem alakult ki, már esélytelen? Szerintetek mennyire veszélyes rám nézve, ha így folytatjuk az ismerkedést, hogy ő nem érez irántam úgy ahogy én?
Élvezzük egymás társaságát, és elég sok a közös bennünk, közös programokat szervezünk, tehát elég sokat nyerek ebből az ismerettségből ezen kívül is, nagy hatással volt rám több értelemeben is és rengeteg mindenben segítünk és segítettünk kölcsönösen egymásnak. Emiatt nehéz döntenem, hogy hosszútávon mi lenne a legjobb döntés, mert lehet, hogy csak idő kéne neki hozzá.
Neki nem igazán volt még komoly vagy egészséges kapcsolata, és emiatt nem tudja elképzelni, hogy most lehet, hogy pont része lehetne egy ilyen kapcsolatba, amire elmondása szerint mindig is vágyott. De úgy vettem ki a szavaiból, hogy egyszerűen nem én vagyok az a személy, csak számomra ez elég ellentmondásos, mert megvan a vonzalom, a közös múlt, a közös érdeklődés.. Természetesen eltudom fogadni, hiszen kénytelen vagyok, ha egyszerűen ő nem úgy érez, ahogy én, tudom, hogy ez is egy teljesen normális dolog. Csak valahogy én teljesen úgy érzem, hogy megtaláltam a lelkitársam, akire mindig is vágytam és olyan kölcsönösnek éreztem ezt.
Érdekelne a véleményetek, tanácsotok, Ti mit tennétek a helyemben. Előre is köszi!
(30 év felettiek vagyunk mindketten)
"Neki nem igazán volt még komoly vagy egészséges kapcsolata, és emiatt nem tudja elképzelni, hogy most lehet, hogy pont része lehetne egy ilyen kapcsolatba, amire elmondása szerint mindig is vágyott."
Az ilyen embereknél az a rossz, hogy nem hinné el, hogy neki ez megadatott, őt szeretik, és az egész kapcsolat abból állna, hogy nem lenne benne a kapcsolatba érzelmileg, hanem kételkedne, mert tudatalatt nem hiszi el, hogy neki ez tényleg megadatott, hogy egészséges kapcsolata lehet. (Tapasztalat)
Nem tudnak az ilyen emberek elköteleződni.
3 hónap telt el, ha eddig nem tudta eldönteni mit akar, akkor te ezek után csak még jobban bele habarodsz, ő meg ki tudja, hogy egyáltalán valaha is viszonozni fogja e az érzéseid.
Véletlenül elküldtem...
Folyt.
"csak számomra ez elég ellentmondásos, mert megvan a vonzalom, a közös múlt, a közös érdeklődés.."
Hiába vagy az életében, egyszerűen nem tudja értékelni a jót, nem hiszi el, hogy neki jár. Neked meg nem ajánlom, hogy belehelyezkedj a megmentő szerepbe, ezt neki kell magában rendbe tenni.
Kedves Második!
Ezt nagyon részletesen átgondoltam, hogy ne csak belelátni akarjak valamit ami nincs ott, vagy rajongani értelmetlenül, és én tényleg úgy érzem megvan benne, amit keresek.
Hiaba van meg benne, amit keresel, ha nem akar toled semmit.
Maris a legfontosabb nincs meg benne: az erzelmeid viszonzasa.
Azt nem hinném, hogy csak baráti, mert elég erős vonzalom van közöttünk.
De igen értelek titeket, valószínűleg sosem fogja viszonozni az érzéseimet, tehát túl sokat nem nyerhetek ebből a helyzetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!