Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elkezdtem randizni valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem randizni valakivel, és el is kezdtem érezni iránta valamit, viszont ő azt mondta, hogy ő még nem érzi hogy tudná viszonozni, szerintetek így van értelme tovább folytatni? Többi lent!

Figyelt kérdés

Szóval nagyjából 3 hónappal ezelőtt elkezdtem találkozgatni valakivel, elég kötetlenül indult, nem beszéltünk meg semmit konkrétan. Aztán ahogy telt az idő és egyre több mindent csináltunk együtt, és egyre mélyebb dolgokról kezdtünk beszélgetni én elkezdtem érezni iránta. Ezért le is ültünk beszélni erről, mert eljött annak az ideje, hogy eldöntsük hogy lesz e ebből kapcsolat vagy sem, viszont ő nem érez így irántam, ezért nem is mer belemenni egy kapcsolatba velem, de továbbra is szívesen találkozgatna, kérdés hogy ez vajon fog e változni, erre ő sem tudja a választ, csak álltatom magam vele, hogy ez változhat és ha ennyi idő után nem alakult ki, már esélytelen? Szerintetek mennyire veszélyes rám nézve, ha így folytatjuk az ismerkedést, hogy ő nem érez irántam úgy ahogy én?

Élvezzük egymás társaságát, és elég sok a közös bennünk, közös programokat szervezünk, tehát elég sokat nyerek ebből az ismerettségből ezen kívül is, nagy hatással volt rám több értelemeben is és rengeteg mindenben segítünk és segítettünk kölcsönösen egymásnak. Emiatt nehéz döntenem, hogy hosszútávon mi lenne a legjobb döntés, mert lehet, hogy csak idő kéne neki hozzá.

Neki nem igazán volt még komoly vagy egészséges kapcsolata, és emiatt nem tudja elképzelni, hogy most lehet, hogy pont része lehetne egy ilyen kapcsolatba, amire elmondása szerint mindig is vágyott. De úgy vettem ki a szavaiból, hogy egyszerűen nem én vagyok az a személy, csak számomra ez elég ellentmondásos, mert megvan a vonzalom, a közös múlt, a közös érdeklődés.. Természetesen eltudom fogadni, hiszen kénytelen vagyok, ha egyszerűen ő nem úgy érez, ahogy én, tudom, hogy ez is egy teljesen normális dolog. Csak valahogy én teljesen úgy érzem, hogy megtaláltam a lelkitársam, akire mindig is vágytam és olyan kölcsönösnek éreztem ezt.

Érdekelne a véleményetek, tanácsotok, Ti mit tennétek a helyemben. Előre is köszi!

(30 év felettiek vagyunk mindketten)

nov. 21. 13:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ebből csak csalódás lesz ha folytatod vele a kapcsolattartást. Még barátkozni se tudtok a szó szoros értelmében hiszen többet érzel iránta és az nem fog elmúlni ha találkozgatsz vele. Tehát jobb most véget vetni mindennek, hogy ne csalódj még jobban mint manapság.
nov. 21. 15:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Romantikus vonzalom nincs köztetek, max szexuális, ezeket meg nem kell keverni.
nov. 21. 15:41
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Sőt mióta rájött, hogy én érzéseket táplálok iránta, azt mondta inkább testileg próbáljunk meg ne közelíteni egymáshoz. Mert nem akar visszaélni a helyzettel, vagy kihasználni."

Persze, mert kapcsolatot nem akar, és mivel rájött, hogy te többet érzel, ezért mondja, hogy nehogy utólag hozzá vágd, hogy "kihasználtál".

nov. 21. 15:41
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mit szeretnel akkor hallani? Nincs oda erted, barmennyire is bizonygatni akarod. Ha van vonzalom es erzelmek nincsenek, akkor csak szexet akar, barmit is mond.
nov. 21. 16:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Juj kérdező. Nem látod a fától az erdőt. Azért nem lett már az elején letisztázva hogy ki mit akar, mert míg te komoly kapcsolatot keresel, addig ő meg csak kötetlenül akar szexelni. Egyébként is három hónap bőven elég ahhoz hogy tudja mit érez és mit akar a másiktól. Egyértelműen nem kellesz neki, maximum csak pár dugásra, nem véletlenül nem mondja ki nyíltan, mert pontosan tudja hogy te mit akarsz és érzel. Nem játszik nyílt lapokkal, hanem sunyiban akar potya szexhez jutni. Te neked hiába fogjuk mondani, hogy mi van, egyszerűen nem látod, vagy nem akarod tudomásul venni a való igazat, mert elvakít a kezdetleges szerelem féle fellángolás, és most mindenbe bele akarod magyarázni azt ami nincs is. Nagyot fogsz koppanni.

Ismétlem, csak kötetlenül akar szexelni, semmi többet és nem is fog kialakulni ennél több. Ezt már tudja, csak hiteget a szexért amíg nincs más a képben. Aztán le tesz talonba a fiókba és majd csak akkor fog elővenni, amikor nincs éppen más. Nem kellesz neki maximum csak szexre

nov. 21. 19:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen egyoldalú kapcsolatba ne menj bele. Garantált, hogy csak az idődet vesztegetnéd. Nem fog már beléd szeretni, ha eddig nem sikerült neki. Időtöltésnek azért jó vagy, hogy ne unatkozzon, amíg talál mást.
nov. 21. 20:33
 17/19 A kérdező kommentje:

Igen valószínűleg csak meggyőzni akartam magam arról, hogy ebből még jól is kijöhetek, de itt az idő felébredni...

Köszönöm a válaszaitokat:)

nov. 21. 22:58
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, nem kell a mellebeszeles. En is ezzel altattam magam sokaig. Az igazsag az, hogy meg a legnagyobb onbizalomhianyt, akarmit is le lehet gyozni ha az ember szerelmes. Ez itt nem all fenn. Nem erzi, nem is fogja. Ne huzd tovabb a draga idod mert fajni fog, voltam hasonloban. Vartunk, vartunk de igyse ugyse szeretett belem.
nov. 22. 11:24
 19/19 anonim ***** válasza:
66%
Határozatlan, nem férfias. És az is marad, ha 30-ra ilyen teszefosza.
nov. 22. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!