Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme folytatni?
Randiztam egy lánnyal akinek 31 éves létére még nem volt barátja. A szerelemről úgy gondolkodik mintha még kamasz lenne, romantikus történeteket olvas, meg beleszeret a szereplőkbe, és ez megijeszt.
Nem tudom, hogy mit tegyek, mert ezenkívül nagyon tetszik és a személyisége is megfogodt, nagyon okos, kedves, és empatikus. Illetve mindenkinek vannak hibái, nekem is, neki is, és ez most kiderült.
ha még sose volt pasija akkor nem csak ugródeszka leszel, hanem meg fog becsülni is.
Persze csak akkor ha te is megbecsülöd őt.
Véletlen alakult úgy, hogy csak kettesben voltunk. Lehet nem is számít ez randinak, csak én vetettem fel ilyen témákat. Azt sem tudom, hogy tetszem-e neki, mert nem adott pozitív jelzéseket. De chaten meg sokszor ő keres.
Nekem sincs sok önbizalmam, és nem tudom, hogy kéne folytatni, ha ennyire passzív. Tartok tőle, hogyha nagyon rányomulnék, akkor csak azért jönne össze velem, és a kapcsolatban is ilyen passzív lenne.
Nem szeretném hülyíteni, de szeretném ha megnyílna felém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!