Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme folytatni?

Figyelt kérdés

Randiztam egy lánnyal akinek 31 éves létére még nem volt barátja. A szerelemről úgy gondolkodik mintha még kamasz lenne, romantikus történeteket olvas, meg beleszeret a szereplőkbe, és ez megijeszt.

Nem tudom, hogy mit tegyek, mert ezenkívül nagyon tetszik és a személyisége is megfogodt, nagyon okos, kedves, és empatikus. Illetve mindenkinek vannak hibái, nekem is, neki is, és ez most kiderült.

#randi, szerelem, ismerkedés, szűz
2023. jún. 8. 19:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Kincsre leltél, becsüld meg:)
2023. jún. 8. 19:40
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Ha veled se jön össze, akkor továbbra is kitalált pasikkal fog szerelemről álmodozni, ami neki se jó, neked se jó.
2023. jún. 8. 19:40
 3/12 A kérdező kommentje:
De honnan tudhatom, hogy engem szeret és nem csak ugródeszkának használ?
2023. jún. 8. 19:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lennél már ugródeszka? Nem érthető.
2023. jún. 8. 19:52
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

ha még sose volt pasija akkor nem csak ugródeszka leszel, hanem meg fog becsülni is.

Persze csak akkor ha te is megbecsülöd őt.

2023. jún. 8. 19:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát csak megijeszt, hogy amúgy nincsenek nagyon hobbija, mindig passzív, és így úgy tűnik, hogy nem is tetszem neki, csak már nagyon összejönne valakivel.
2023. jún. 8. 20:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az jön le, hogy nem is akarod igazán folytatni. Ne hülyítsd őt tovább.
2023. jún. 8. 20:20
 8/12 A kérdező kommentje:

Véletlen alakult úgy, hogy csak kettesben voltunk. Lehet nem is számít ez randinak, csak én vetettem fel ilyen témákat. Azt sem tudom, hogy tetszem-e neki, mert nem adott pozitív jelzéseket. De chaten meg sokszor ő keres.

Nekem sincs sok önbizalmam, és nem tudom, hogy kéne folytatni, ha ennyire passzív. Tartok tőle, hogyha nagyon rányomulnék, akkor csak azért jönne össze velem, és a kapcsolatban is ilyen passzív lenne.

Nem szeretném hülyíteni, de szeretném ha megnyílna felém.

2023. jún. 8. 20:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki őszintén, hogy így érzel és hogy mit szeretnél.
2023. jún. 8. 20:49
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem próbálod meg sose tudod. Mi a legroszabb ami történhet? Max nem egymás mellett köttök ki. De mindenkinek tapasztalat. Szerintem próbáld meg.
2023. jún. 8. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!