Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kommunikálnátok egy férfi felé, hogy mivel az utóbbi időben a hozzállása vegyes jeleket mutat, így kényelmetlenül érzem magam az egész ismerkedésben és ha akarja ezt az ismerkedést folytatni valamit változtasson? (30+-osok vagyunk)
Teljesen tanácstalan vagyok, ennyire vegyesen még soha senki nem bánt velem, mindig egyértelmű volt, de most valahogy nem tudom eldönteni, hogy szórakozik velem vagy szimplán zizis a hapsi...
Nem vagyok játszmás, és a férfiakkal a kommunikációm sem mindig épp hatékony, nem volt jó minta előttem sajnos, így gőzöm sincs, hogyan lehet ezt hatékonyan kommunikálni. Viszont annyi reels videók jönnek szembe, amiből azt gondolom nálam is lehet gond. Vagy van valami pszicho kommunikációs trükk amivel fordíthatok a helyzetemen?
Vegyes jelek nincsenek, csak te hiszed azt, mert nem akarsz szembenézni a valósággal.
Ha valaki elbizonytalanít a viselkedésével, és egyszer úgy csinál, mintha érdekelnéd, aztán meg úgy, mintha nem, akkor értelmezd nyugodtan úgy, hogy nem érdekled.
Szerintem nincs szükséged ilyen ismerkedésre, ahol nem érzed magad biztonságban a másik viselkedése miatt.
"Vagy van valami pszicho kommunikációs trükk amivel fordíthatok a helyzetemen?"
Úgy érted, hogy pszichológus? Vagy az őszinteségre gondolsz?
3-as, sokszor látok ilyen videókat, hogy így és így kell kommunikálni a férfiakkal, ami "pszicho-trükk" is egyben, mert elér az agyáig az infó és tudja dekódolni.
Nem mindegy hogyan fogalmazzuk meg, amit mondani szeretnénk.
(#1)
Nem könnyebb olyannal foglalkozni, akihez nem kellenek ilyen videók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!