Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kommunikálnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kommunikálnátok egy férfi felé, hogy mivel az utóbbi időben a hozzállása vegyes jeleket mutat, így kényelmetlenül érzem magam az egész ismerkedésben és ha akarja ezt az ismerkedést folytatni valamit változtasson? (30+-osok vagyunk)

Figyelt kérdés

Teljesen tanácstalan vagyok, ennyire vegyesen még soha senki nem bánt velem, mindig egyértelmű volt, de most valahogy nem tudom eldönteni, hogy szórakozik velem vagy szimplán zizis a hapsi...

Nem vagyok játszmás, és a férfiakkal a kommunikációm sem mindig épp hatékony, nem volt jó minta előttem sajnos, így gőzöm sincs, hogyan lehet ezt hatékonyan kommunikálni. Viszont annyi reels videók jönnek szembe, amiből azt gondolom nálam is lehet gond. Vagy van valami pszicho kommunikációs trükk amivel fordíthatok a helyzetemen?

#női kommunikáció #visszafordítható?
nov. 12. 16:47
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
77%

Vegyes jelek nincsenek, csak te hiszed azt, mert nem akarsz szembenézni a valósággal.

Ha valaki elbizonytalanít a viselkedésével, és egyszer úgy csinál, mintha érdekelnéd, aztán meg úgy, mintha nem, akkor értelmezd nyugodtan úgy, hogy nem érdekled.

Szerintem nincs szükséged ilyen ismerkedésre, ahol nem érzed magad biztonságban a másik viselkedése miatt.

nov. 12. 16:51
 2/33 anonim ***** válasza:
77%
Babám míg a te kommunikációd nem hibátlan addig ne csodálkozz inkább, hogy az övé sem tiszta. Le kéne ülni megbeszélni, hogy mi nem tetszik, mit hiányolsz és aztán őt végighallgatni és ha mindketten akarjátok változtatni.
nov. 12. 16:52
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy van valami pszicho kommunikációs trükk amivel fordíthatok a helyzetemen?"

Úgy érted, hogy pszichológus? Vagy az őszinteségre gondolsz?

nov. 12. 16:55
 4/33 A kérdező kommentje:
Igazság szerint maga a helyzet sem hétköznapi. Még egy szeptemberi külföldi nyaraláson ismerkedtünk meg és akkor jelezte, hogy tartaná velem a kapcsolatot, mert én még mielőtt megismerkedtünk ebbe az országba kezdtem el pályázni állásokat és komolyan tervezek odaköltözni. Szóval maga az ismerkedés is furi... de az nem, hogy vegyes jelek vannak, szóval 1. válaszoló igazad van. valszleg csak nem meri megmondani, hogy meggondolta magát. közben meg mégis keres..teljesen össze vagyok zavarodva. Mint valami hülye tini...
nov. 12. 16:57
 5/33 A kérdező kommentje:

3-as, sokszor látok ilyen videókat, hogy így és így kell kommunikálni a férfiakkal, ami "pszicho-trükk" is egyben, mert elér az agyáig az infó és tudja dekódolni.

Nem mindegy hogyan fogalmazzuk meg, amit mondani szeretnénk.

nov. 12. 16:59
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Szóval cseteltek és néha összefuttok, nincs kimondva, hogy együtt vagytok? Vagy kérdezte, hogy leszel-e a barátnője és te nem voltál konkrét, mondjuk azt mondtad, hogy elválik ha odaköltözöl? Mert ha ilyesmi történt miért furcsa, hogy hol hideg, hol meleg?
nov. 12. 17:00
 7/33 anonim ***** válasza:
82%

(#1)

Nem könnyebb olyannal foglalkozni, akihez nem kellenek ilyen videók?

nov. 12. 17:01
 8/33 anonim ***** válasza:
Reels-videókból indulsz ki, aha. Aszertív kommunikáció, őszinte beszélgetés nálad nem pálya, értem.
nov. 12. 17:02
 9/33 A kérdező kommentje:
8-as én ilyet nem mondtam egy szóval sem. Kérlek ne forgasd ki a szavaim. Köszönöm!
nov. 12. 17:24
 10/33 A kérdező kommentje:
6-os, csak chat van. Decemberben megyek ki, mert lesz ott dolgom, jeleztem is neki, de valahogy furán reagált is meg nem is rá. De közben meg más dolgokról beszél nekem. Nem, nincs kimondva, hogy együtt vagyunk. Mielőtt hazajöttem nyaralásból jelezte, hogy szeretné tartani a kapcsolatot, mivel úgy néz ki kiköltözöm. Aztán én írtam neki, hogy juhéé decemberben megyek ki, örült neki és aztán teljesen más témára váltott.
nov. 12. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!