Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kommunikálnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kommunikálnátok egy férfi felé, hogy mivel az utóbbi időben a hozzállása vegyes jeleket mutat, így kényelmetlenül érzem magam az egész ismerkedésben és ha akarja ezt az ismerkedést folytatni valamit változtasson? (30+-osok vagyunk)

Figyelt kérdés

Teljesen tanácstalan vagyok, ennyire vegyesen még soha senki nem bánt velem, mindig egyértelmű volt, de most valahogy nem tudom eldönteni, hogy szórakozik velem vagy szimplán zizis a hapsi...

Nem vagyok játszmás, és a férfiakkal a kommunikációm sem mindig épp hatékony, nem volt jó minta előttem sajnos, így gőzöm sincs, hogyan lehet ezt hatékonyan kommunikálni. Viszont annyi reels videók jönnek szembe, amiből azt gondolom nálam is lehet gond. Vagy van valami pszicho kommunikációs trükk amivel fordíthatok a helyzetemen?

#női kommunikáció #visszafordítható?
nov. 12. 16:47
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Ultimátumot nem kéne adni ismeretlennek. Csak csetelnek. Komolyan egy random faroknak ultimatumot adnál? Kiröhögne, vagy elküldene tudod hová jogosan. Nincs jogod ultimátumot adni neki. Ha nem tetszik ahogyan viselkedik keress mást!

nov. 12. 18:04
 22/33 A kérdező kommentje:

Próbálok mindenkinek itt válaszolni.

18: Az nem jutott eszedbe, hogy esetleg átgondoltam és belegondoltam, hogy végül is idegen és talán másképp kellene hozzáálni?

21: Nagyon betalált, amit írtál, főleg az utolsó mondat! A másik személyiségét eszemben sincs megváltoztatni, nem győzöm hangsúlyozni, hogy egyszerűen úgy szeretném lekommunikálni a bennem felmerülteket, hogy az ő autonúmiáját se sértsem meg, nem elszámoltatni szeretném, pusztán hatákonyan jelezni, hogy a jelen szituáció összezavar.

nov. 12. 18:28
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
#21 vagyok és nem neked írtam hanem a #19-nek. Ne azon filózgass, hogy megsérted amikor 3 napot nem jelentkezett és nem érzed, hogy komolyan vesz téged. Egyszerűen ne ismerkedj vele tovább. Írd meg neki, hogy nem őt keressed és kívánj sok sikert neki. Aztán szépen letiltod és ha oda is mész élni ahol ő tartózkodik mással ismerkedsz. Mondjuk olyan személlyel aki nem tart bizonytalanságban. Ennyi.
nov. 12. 18:43
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

"nem győzöm hangsúlyozni, hogy egyszerűen úgy szeretném lekommunikálni a bennem felmerülteket, hogy az ő autonúmiáját se sértsem meg, nem elszámoltatni szeretném, pusztán hatákonyan jelezni, hogy a jelen szituáció összezavar."

Atyaúristen kérdező, ő szerinted 3 napig görcsöl azon, hogy neked milyen, hogy nem keres?

Ezen csak te frusztrálódsz, magadnak generálod azt is.

Mit ad hozzá az életedhez? Semmit, sőt idegeskedést, azt igen, de ezen kívül?

Sz@rni rá, de komolyan. Mi a f^*szt foglalkozol vele?

Osztom a #23 véleményét.

nov. 12. 19:00
 25/33 A kérdező kommentje:

Bocsi, nem 21-et akartam írni, csak menet közben voltam és benéztem.

20-asnak akartam igazat adni :D

de már így hogy 23-as vagy, így neked is igazat adok:)

24. nem tudok veled vitatkozni.

Egyébként engem is megijeszt, mennyire kihozta belőlem a bizonytalan kislányt. Nem jellemző ez rám, még ha hihetelen is most.

Igaz, hogy dolgoznom kell ezzel, felszínre hozott bennem dolgokat.

Amúgy annyira szívmelengető, hogy így ismeretlenül is az arcomba vágjátok az igazat és figyeltek rám. Köszönöm! :)

nov. 12. 21:08
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, ha nyersen fogalmaztam, csak nyomatékosítani szerettem volna, de hidd el a jóindulat vezérelt.💗

"Egyébként engem is megijeszt, mennyire kihozta belőlem a bizonytalan kislányt. Nem jellemző ez rám, még ha hihetelen is most.

Igaz, hogy dolgoznom kell ezzel, felszínre hozott bennem dolgokat."

Igen, ezt jól látod, hogy ez benned felszínre hozott valamit. A benned élő kislány megijedt.

Az apukáddal milyen a kapcsolatod?

nov. 12. 21:37
 27/33 A kérdező kommentje:

Hidd el, semmilyen rosszindulatot nem véltem benne felfedezni <3 én azt szeretem, ha kendőzetlenül az arcomba vágják, hogy mi a hiba.

Beletaláltál. Az apukám sosem volt jelen gyerekkoromban, igazából elhagyott minket egy másik nőért és hát azóta valamivel jobb a kapcsolatunk és próbált ő törleszteni, de nem egy érzelmes ember, és hát sem érzelmileg, sem a mindennapokban sincs jelen. Ha én nem hívom fel, akkor simán elvan hetekig hogy ne beszéljünk. Igazából nagyon kevés szituban számíthattam rá. Sem érzelmileg sem anyagilag, sem fizikális jelenléttel.

nov. 12. 21:46
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos éreztem, hogy ez lehet a háttérben.

Az elhagyástól, mellőzöttségtől félsz, a gyermekkori trauma miatt.

A jelenlegi helyzetre pedig ez úgy illik, hogy érzelmeg elérhetetlen a hapsi, ahogy apukád is az volt gyermekkorodban. Ezért olyan fèrfiakhoz vonzódsz, akik hozzák ezt a mintát.

Tudatosítani kell, hogy ez miatt van, és tudatosan eltávolodni, megszüntetni ezeket a szituációkat. Felismerve, hogy ez nem szolgál téged, és törekedni arra, hogy érzelmileg elérhető emberekkel kapcsolódj.❤️‍🩹💗

nov. 12. 21:55
 29/33 A kérdező kommentje:

Korábban azért voltak érzelmileg elérhető pasik az életemben, bár tény, hogy az elmúlt pár évben ez nem jött össze.

Nagyon köszönöm, hogy ezt leírtad. Hiába tudja ezt az agyam. Más, amikor egy másik embertől olvasod ezt.

Egyébként sikerült kissé megnyugodnom,indokolatlanul zaklatottá tett a szitu.

Nagyon szépen köszönöm mégegyszer a segítséget! ❤️

Ha egyszer visszaadhatom a kapott jóságot, meg fogom tenni 🥰

nov. 12. 22:06
 30/33 anonim ***** válasza:

Ott sem vagy.

Néha chateltek.

Talán megkapsz egy állást ott, ahol ő van.

Volt egy nyári kalandotok.

Ha majd tényleg ott leszel lehet miről beszélni, elkezdeni jobban megismerni egymást.

Addig csak annyi van, hogy ne felejtsétek el egymást. Nem kell ezt túlgondolni.

nov. 12. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!