Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen igényei lehetnek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen igényei lehetnek egy ilyen nőnek, ha ismerkedni akarna vele egy férfi ?

Figyelt kérdés
nov. 8. 11:09
 1/7 A kérdező kommentje:

[link]

Most ne azt nézzük mennyire van kigyúrva, hanem a női oldalát nézzük, milyen férfira vágyhat egy ilyen kigyúrt, sportos nő ?

nov. 8. 11:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi.

Gondolom vannak, akik sub pasikat keresnek, hogy aztan uralkodjanak rajtuk, mint ahogy az a családomban szokás.

Ami engem illet, tőlem a dominanciát, magabiztosságot várták el a nők. Azt mikor megkapták, oké volt minden, amikor meg nem, akkor otthagytak.

nov. 8. 11:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Hogy mondjam meg az ilyennek, hogy régi Suzuki Swiftem van, mert ha versenyre megy, akkor új luxus verdák közé kell beállni ?
nov. 8. 12:34
 4/7 anonim ***** válasza:

"Hogy mondjam meg az ilyennek, hogy régi Suzuki Swiftem van, mert ha versenyre megy, akkor új luxus verdák közé kell beállni ?"

Miből gondolod, hogy az "ilyennek" nincs saját autója? Vagy, hogy az "ilyent" egyáltalán érdekli, hogy kinek milyen kocsija van?

Mindenesetre elég alacsony szociális és érzelmi szintet mutat, hogy így beszélsz az embertársaidról. Szerintem ezt senki nem értékeli, akár kigyúrt, akár nem.

nov. 8. 12:43
 5/7 A kérdező kommentje:
az olyan faszi, mint én, szégyellje magát, hogy ilyennek látja őt
nov. 9. 09:40
 6/7 A kérdező kommentje:

"Ami engem illet, tőlem a dominanciát, magabiztosságot várták el a nők."

Részletesebben kifejtve ez a dominancia, magabiztosság elvárás mit takar ?

nov. 9. 09:42
 7/7 mikeXxX ***** válasza:
Ismertem ennél jobban kigyúrt nőt aki elég magas is volt és ő egy vékony majdnem 1 fejjel alacsonyabb férfival jött össze. De természetesen ez mindenkinél saját igény szerintem kiben mit lát meg. 45f
nov. 10. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!