Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kommunikálnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kommunikálnátok egy férfi felé, hogy mivel az utóbbi időben a hozzállása vegyes jeleket mutat, így kényelmetlenül érzem magam az egész ismerkedésben és ha akarja ezt az ismerkedést folytatni valamit változtasson? (30+-osok vagyunk)

Figyelt kérdés

Teljesen tanácstalan vagyok, ennyire vegyesen még soha senki nem bánt velem, mindig egyértelmű volt, de most valahogy nem tudom eldönteni, hogy szórakozik velem vagy szimplán zizis a hapsi...

Nem vagyok játszmás, és a férfiakkal a kommunikációm sem mindig épp hatékony, nem volt jó minta előttem sajnos, így gőzöm sincs, hogyan lehet ezt hatékonyan kommunikálni. Viszont annyi reels videók jönnek szembe, amiből azt gondolom nálam is lehet gond. Vagy van valami pszicho kommunikációs trükk amivel fordíthatok a helyzetemen?

#női kommunikáció #visszafordítható?
nov. 12. 16:47
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy sikerült megnyugodnod!!

Kívánom, hogy olyan társra lelj, aki mellett boldog és érzelmi biztonságban vagy.🥰

nov. 12. 22:26
 32/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm 31🥰

Én is minden szépet és jót kívánok neked! ❤️

nov. 12. 22:41
 33/33 A kérdező kommentje:

30: Jelenleg árulom a lakásom és ott kinn akarok befektetni. Ez nem talán, hanem januártól kb havi szinten 2x kinn leszek és március végéig kiköltözöm.

Azert ez a talántól messze van:)

nov. 12. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!