Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kommunikálnátok egy férfi felé, hogy mivel az utóbbi időben a hozzállása vegyes jeleket mutat, így kényelmetlenül érzem magam az egész ismerkedésben és ha akarja ezt az ismerkedést folytatni valamit változtasson? (30+-osok vagyunk)
Teljesen tanácstalan vagyok, ennyire vegyesen még soha senki nem bánt velem, mindig egyértelmű volt, de most valahogy nem tudom eldönteni, hogy szórakozik velem vagy szimplán zizis a hapsi...
Nem vagyok játszmás, és a férfiakkal a kommunikációm sem mindig épp hatékony, nem volt jó minta előttem sajnos, így gőzöm sincs, hogyan lehet ezt hatékonyan kommunikálni. Viszont annyi reels videók jönnek szembe, amiből azt gondolom nálam is lehet gond. Vagy van valami pszicho kommunikációs trükk amivel fordíthatok a helyzetemen?
"Decemberben megyek ki, mert lesz ott dolgom, jeleztem is neki, de valahogy furán reagált is meg nem is rá."
Nincs ott kint valakije?
11.Simán lehet. Bármi lehet. Ezt valszleg sosem fogom megtudni.
Amikor megismerkedtünk viszont felvallaltan jöttünk-mentünk, szóval nem úgy nézett ki, mint aki titkolózik.
Szoktatok cideó chatelni is vagy csak írásban kommunikáltok?
Beszél közeljövőbeni tervekről veled kapcsolatban?
Írásban vagy voice message.
Igen ez is fura, hogy sem videó chat sem semmi.
Volt olyan, hogy napokig nem reagált. Ami fura szinten. Mert sokan mondják, hogy ismerekdes alatt ez belefer és nem tartozunk elszámolással egymásnak, de akkor hogyan is mondhatnam, hogy nyomaszt a viselkedése? Ez is baromira összezavar.
"Igen ez is fura, hogy sem videó chat sem semmi."
Felhívhatod csak úgy, vagy ő irányítja, hogy ő hív csak, mikor ő úgy gondolja?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Ez is a te kérdésed. Azt írtad, hogy véget vetsz az ismerkedésnek vele. Mire vársz még ha nem tetszik a viselkedése? Nem értem esküszöm.
(#1)
3 napig nem reagálás = nem érdekled. Pont.
Én nem fektetnék ebbe ennyi energiát. Teljesen mindegy mi miatt viselkedik így, kóbor macskát ment... a lényegen nem változtat.
Szerintem attól, hogy oda mész ki, ahol ő van, nyugodtan elfelejtheted, nem kell hozzá kötődni. Mondhatni egészségtelen kötődésed van felé.
Tudod, hogy nem jó így, mégsem szünteted meg a kommunikációt.
Önvizsgálat!! Ne a másik személyiségét akard megváltoztatni, hanem azt, hogy miért kötődsz ilyen emberhez?
Mit ad ő neked? Kire emlékeztet a viselkedése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!