Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire red flag, ha 50 évesen szingli egy férfi?
Miért lenne az?
Miért ne lehetne valaki szingli? :)
Furcsa is lenne ha mondjuk 18 felett egy szingli sem lenne.
60 felett meg aztán elkezdenek hullani a férfiak.
“ő szeret egyedül lenni, nem fontos neki, hogy legyen valakije”
Pfú. Én hagynám.
Amúgy 30 évesen mit akarsz egy ilyen kiégett öregembertől?
"Annyit mondott, hogy ő szeret egyedül lenni, nem fontos neki, hogy legyen valakije."
Ezek alapján nem akar párkapcsolatot csak lazán veszi a dolgokat, ergó elszexelget, eljár ide-oda, de ott meg is áll.
"Annyit mondott, hogy ő szeret egyedül lenni, nem fontos neki, hogy legyen valakije."
Szerintem már úgy van vele, hogy nem görcsöl a társkeresésen, mert sok kudarc érhette, és beletörődött a dologba, és inkább elfoglalja magát valamivel, jól is teszi, de attól még, hogy szingli az miért baj? Te is szingli vagy, azért keresel társat nem? Ha szűz is lenne, akkor már elgondolkodtató lenne, hogy megismerd, de gondolom volt korábban kapcsolata.
"nem utal arra, hogy szexkapcsolatot szeretne"
Bocs az idézetért, 50-es pali vagyok, nálunk már a "motiváció" az, ami egyedülállóvá tesz.
Vagyis a szexen kívül minden más fontosabb már....
"60 felett meg aztán elkezdenek hullani a férfiak."
Ez így van, magamnak se jósolok sokat
Nekem pl 30 évesen meghalt párom. Akivel most vagyok ő 49, kb 1 éve lett vége egy 17 éves kapcsolatának.
N 32
8 vagyok. Párom és én is sokszor szeretünk egyedül lenni. Pedig együtt is vagyunk és barátaim is vannak.
Nála ez mit takar?
8-as Köszi :) Jó ilyet is olvasni.
Nem fejtette ki annyira, hogy mit takar ez nála, de majd kikérdezem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!