Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy sármos helyes magabiztos férfias izmos férfi még 30 évesen is szingli és interneten keresi a párját akkor nagy eséllyel valami baj van vele belül?
A hasonló jellemzőkkel bíró ismerősöm mondta: ott a legkönnyebb csajozni.
Magyarul az ilyen férfiak túlnyomó többsége, hogy finoman fogalmazzak, nem komoly kapcsolatot keres.
És igen, ha nincsenek is pszichés problémái, valószínűleg nem a leggerincesebb jellem (mint pl. ez az ismerősöm alkoholista volt)
Azért nem olyan nagy rocket-science, hogy ha egy többtényezős dologban az egyik tényező rendben van, mégsincs meg a várt eredmény, akkor a másik tényezővel lesz a gond:D
Nyilván így is rrrrengeteg lehetőség van még hol úszik el a dolog.
4, attól még, hogy valaki alkoholista, lehet gerinces.
Nekem az a tapasztalatom, hogy 21 évesen hiába fogytam le 15kg-t, lett más kifogásuk, hogy ne járjanak velem, és az egyik az volt, hogy első randin megtudta, hogy nekem még nem volt barátnőm, és egyből azt gondolta, hogy valami defektes, manipulatív fazon vagyok.
Szóval nem feltétlen kell egyből a erre gondolni, mert előzményei voltak annak, hogy a külsőt rendbe tegye.
Közben eljár feletted az idő és probléma, hogy szülőkkel vagy albiban élsz. Nekem van saját kecó szóval nem erre célzok. A lényeg, hogy tükröt kéne az ilyen csajok elé tartani. (Direkt csajt írok, mert az ilyen nem nő.) Gebe vagy, de olyan mondja aki zsírsertés. Vagy csóró vagy, de ő is csak a a palija kecójában él.. Vicc!
Ám jól elvagyok egyedül is. Nyugodtság van. Egy defektes csaj ezt felborítaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!