Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire red flag, ha 50...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire red flag, ha 50 évesen szingli egy férfi?

Figyelt kérdés
Pár hete elkezdtem neten beszélgetni egy 50 éves férfival. Eddig nagyon szimpatikus, de nyilván megfordult a fejemben, hogy vajon miért lehet valaki 50 évesen szingli..persze, lehet, hogy nemrég vált el, vagy valami (erről még nem beszéltünk), de mi van, ha csak élvezi az életet és egy nőcsábász? Én 30 vagyok, és komoly kapcsolatra vágynék, nem csak kalandra. Eddig amúgy nagyon illedelmes, nem tolakodó, nem utal arra, hogy szexkapcsolatot szeretne (de nem vagyok naív, ez lehet direkt is tőle). Annyit mondott, hogy ő szeret egyedül lenni, nem fontos neki, hogy legyen valakije. Szerintetek?

ma 11:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Kérdezd csak, jobb ha ő mondja, mint itt némelyik hozzászóló hülyeséget olvasni.

Sok sikert:)

ma 12:04
 12/21 anonim ***** válasza:
36%

11

Milyen hülyeség amikor konkrétan elmondta a férfi, hogy neki jó szingliként létezni? Ha ismerkedik neten azt azért teszi mert szexre, egy kis társaságra szüksége van, de az akkor se egyenlő azzal, hogy párkapcsolatot szeretne!

Ne a vén öreg fasziddal takarózz aki az apád lehetne! Eléggé gyatra, hogy kb. 1 éve vége a 17(!!!) éves kapcsolatának és már kapcsolatban van veled!

ma 12:10
 13/21 anonim ***** válasza:
55%

12 semmi közöd nincs hozzá!

A pasi nem kapcsolatfüggő és ennyi.

ma 12:33
 14/21 anonim ***** válasza:
30%

13

Mert szerinted engem érdekel a híres fasza kapcsolatod? Leszarom. Csak nem kéne neked hülyeségeket beszélni mert 49 éves faszival boldogítod magad. Az értelmezés nem megy. Akkor minek adsz tanácsot?

Megmondta neki őszintén, hogy szingli marad mert neki úgy jó! Mit nem lehet egyszerű mondatokon felfogni?

ma 13:43
 15/21 anonim ***** válasza:
81%

Aki 50 éves koráig nem kötelezte el magát, az már annyira hozzászokott hogy nem is akar változtatni.

Vagy ha volt egy rossz házassaga, akkor meg nem akar újra belememni, köszöni elég volt, inkább élvezi az életet

ma 13:47
 16/21 anonim ***** válasza:
37%

14 ha nem érdekelne, akkor nem kommenteltél volna nekem.

Miaz hogy minek adok tanácsot? 🤣 Ki a fsznak kébzeled te magad. Nekem te csak ne ugass.

Te nem tudod értelmezni amit írt a kérdező!

ma 13:54
 17/21 anonim ***** válasza:
32%

16

Én nem tudom? Azt kérdezte, hogy szerintünk akar-e kapcsolatban lenni vagy se az 50 éves férfi. Mi meg többen válaszoltunk, hogy egyértelműen NEM hiszen elmondta neki világosan! Mit nem lehet ezen megérteni? Ha nem írtad volna, hogy hülyeségeket írtunk neki akkor nem írtam volna neked. Előbb válogasd meg a szavaid ha nem akarod, hogy más vissza szóljon neked.

ma 13:58
 18/21 anonim ***** válasza:
54%

17

"nem fontos neki, hogy legyen valakije" ebből az következik, hogy nem kapcsolatfüggő és megvan egyedül is, nem az hogy abszolút nem akar senkit.

Az hogy te magadra vetted az az egyéni bajod. Attól te még ne mond meg nekem mit csináljak, mit véleményezzek!

"Megmondta neki őszintén, hogy szingli marad mert neki úgy jó! Mit nem lehet egyszerű mondatokon felfogni?"

Hol? 😆...

Nem én szólítottalak meg téged és a hangnemet se én keztem!

Idézem:

"Ne a vén öreg fasziddal takarózz aki az apád lehetne!"

ma 14:07
 19/21 anonim ***** válasza:

A férfi nem kapcsolatfüggő hanem lehorgonyzni nem akar. Ha azt mondta volna, hogy:

"Inkább egyedül vagyok mint nem hozzám illő társsal!"

az teljesen másképp hangzana. Az jön le hogyha még nem is akar egyedül maradni nem fog tudni alkalmazkodni máshoz hiszen már megszokta az egyedüllétet.

De tudod mit? Legyen igazad. Majd ha rád hallgat a kérdező és szenved akkor virtuálisan fogjon veled kezet.

ma 14:28
 20/21 anonim ***** válasza:
54%

Rám hallgat?

Beszéljen az illetővel...ennél tisztább nincs!

ma 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!