Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőknél miért természetes az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél miért természetes az idősebbekkel kefélgetés?

Figyelt kérdés

A nők jellemzően minden életkorban az idősebb férfiakkal szoktak hálni. Nekem fura mikor a tizenéves gyereklányokat is hagyják a szülők hogy a huszonéves egyetemisták használják, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Huszonévesen meg már a pénzes negyvenes fickókról álmodoznak.

Nem azonos korú pároknak kéne egymáshoz érnie?

(A lányok sem érnek hamarabb, amit annyira szeretnek hangoztatni, az hogy valaki hamarabb tudja magát b*szatni, mint egy azonos korú fiú, attól még nem lesz fejben hamarabb felnőtt.)

dec. 3. 11:42
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért mert érettebnek gondolják minden korban az idősebb férfiakat. Egy 18 éves csajnak egy 26-27 éves srác tök komolynak tűnhet holott nembiztos hogy az, illetve egy 26-27 évesnek a 40-s pali mert addigra màr van kellő tapasztalata + egzisztenciája. Valszeg ezért.
dec. 3. 11:46
 2/63 anonim ***** válasza:
95%
A férfiaknál miért természetes a fiatalabbakkal való kefélgetés?
dec. 3. 11:51
 3/63 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, neked ez miért számít? Láthatóan utálod a nőket, szóval nem mintha érintett lennél a témában.
dec. 3. 11:52
 4/63 A kérdező kommentje:
3 - Nem volna, de így alakították...
dec. 3. 11:52
 5/63 anonim ***** válasza:
56%

Mert a nők általában korábban érnek, ezert jobban szeretik az idősebb pasikat.

De ne félj, 30 körül ez megfordul, és a 40es nők előszeretettel kefélgetnek huszas, harmincas "fiúkkal", akár az idősebb férjük mellett is.

dec. 3. 11:57
 6/63 anonim ***** válasza:
65%
#3 Nem mindenkinek én pl az idősebb nőket szeretem 😋
dec. 3. 11:57
 7/63 anonim ***** válasza:
93%
Inkább az a kérdés, hogy a 30-40 éves "férfiak" miért húzzák a faszukra a kis csitriket ahelyett, hogy korban hozzájuk illő nőkkel lennének együtt.
dec. 3. 11:59
 8/63 anonim ***** válasza:
92%
Hű de frusztrált valaki. De hogy még jobban felidegesítselek, nekem apakomplexusom van, azért ismerkedtem mindig nálam idősebb férfiakkal. A sors fintora, hogy életem párja 3 hónappal idősebb nálam ... de idősebb 😀
dec. 3. 12:00
 9/63 A kérdező kommentje:

Egész pontosan miben nyilvánul meg a korábban érés a nők esetében?

Hamarabb állnak munkába, vesznek lakást, autót, vezetnek háztartást stb...

Vagy miben nyilvánul meg az érettség?

dec. 3. 12:02
 10/63 A kérdező kommentje:
Érettebb - hamarabb kezdi el lesni, hol lehet pénzzel és erőforrásokkal leszedni a másik nemet :)
dec. 3. 12:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!