Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőknél miért természetes az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél miért természetes az idősebbekkel kefélgetés?

Figyelt kérdés

A nők jellemzően minden életkorban az idősebb férfiakkal szoktak hálni. Nekem fura mikor a tizenéves gyereklányokat is hagyják a szülők hogy a huszonéves egyetemisták használják, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Huszonévesen meg már a pénzes negyvenes fickókról álmodoznak.

Nem azonos korú pároknak kéne egymáshoz érnie?

(A lányok sem érnek hamarabb, amit annyira szeretnek hangoztatni, az hogy valaki hamarabb tudja magát b*szatni, mint egy azonos korú fiú, attól még nem lesz fejben hamarabb felnőtt.)

dec. 3. 11:42
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
85%

Jaaaj ez is a minden is a nők hibája rovat?

A lányok előbb érnek pszichésen ez tény, akkor is ha nem tetszik. Olvass egy kis pszichológiát.

Az, hogy egy idősebb fiúval van valaki kapcsolatban nem "használgatás". Emellett sok esetben egy idősebb fiú (főleg 5-8 évvel idősebb érettebb is. Más a konfliktus kezelése, kommunikációja, stb. Az megint más kérdés, hogy olyan érett-e, mint a kora, (jellemzően nem) vagy csak a lánynál érettebb... de az érettség, a jobb manipulációs képesség, a kialakultabb személyiség, az, hogy az életben tapasztaltabb, több dolgot tud elérni, megoldani stb. életképesnek mutatja, ami vonzó. Persze, ott lehet a pénz is, mint motiváció, de egyáltalán nem evidens, hogy egy egyetemista pl. akinek nincs saját bevétele bárkit plázáztat.

Ettől függetlenül igen, vannak a sugar kapcsolatok, ahol a pénz a motiváció. Csak nem kéne ezt összemosni.

Én 8 évig voltam együtt egy közel 10 évvel idősebb pasival. A "gimiből kiesve" ismertem meg és soha nem a pénzről szólt. És semmivel nem jártam jobban, vagy rosszabbul, mint barátnőm, aki két évvel idősebb pasit talált. Ők 5 évig voltak együtt, mindkettő első komoly kapcsolat.

Nem a korosztályon, hanem az indokon múlik minden, azt!n meg a két félen. Egyik kapcsolat se lett siker történet, ahogy az első kapcsolatok jellemzően nem azok.

Nem azért nem választanak téged, mert nem viszed plàzázni a lànyt. Gyanítom ez a sértődöttséged oka.

dec. 3. 12:04
 12/63 anonim ***** válasza:
88%

"Érettebb - hamarabb kezdi el lesni, hol lehet pénzzel és erőforrásokkal leszedni a másik nemet :)"

Azt a rettentő nőgyűlölő fajtádat! 😀

dec. 3. 12:05
 13/63 anonim ***** válasza:
78%
Mert jobbak és mert a nők választanak.
dec. 3. 12:07
 14/63 anonim ***** válasza:
80%
Ez egy ördögi kör : amiért valaki egy idősebb miatt lapátra tett, utálod a nőket, de. Mivel utálod a nőket marad a lapát.
dec. 3. 12:09
 15/63 anonim ***** válasza:
86%
Annyira süt belőled a nőgyűlölet, hogy miért foglalkoztatnak ennyire? Örülj neki, hogy veled egy sem áll szóba, egy sem akar tőled semmit, így biztonságban lehetsz tőlük!
dec. 3. 12:10
 16/63 anonim ***** válasza:
16%
Péz' tesvérem, péz'. Ez a titka a dolgoknak e. Csak azé' mer' neked nincse' ne szójjá' má' be a zöregeknek akiknek van, jóúvan?
dec. 3. 12:12
 17/63 anonim ***** válasza:
86%

15, szerintem inkább arról szól, hogy szerinte csak a pénz miatt kerülnek emberek kapcsolatba és egy nála isősebb szerinte alap, hogy jobban is keres.

Szóval szerintem a nincs elég zsé a nőhöz szindrómával állunk szemben.

De a többivel egyetértek. Ez ördögi kör.

dec. 3. 12:12
 18/63 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, számodra miért fontos ez, amikor láthatóan gyűlölöd a nőket, szóval nyilvánvalóan nem szeretnél tőlük semmit? (Legalábbis remélem... )
dec. 3. 12:13
 19/63 anonim ***** válasza:
91%

1. Mindenkinek joga van olyan párt választani, amilyet csak akar. Sehol nincs kimondva, hogy azonos életkorúak lehetnek csak együtt.

2. Nem kéne minden fiatal nőt egy kalap alá venni, hogy csak a pénzért, mert nem mindenki ilyen.

3. Az érettség abban valósul meg,hogy a lányok-nők (nem mindenki) sokkal hamarabb szeretnének elköteleződni, komoly kapcsolatot, családot mindent. Ez nem feltétlenül az anyagiak, inkább csak ne futó kalandra kelljen már egy adott embernek, gondolkodjon hasonlóan a családalapításról, és ne a bulizásról meg az x-box- ról szóljon már az élet. Ez csak egy példa.

dec. 3. 12:14
 20/63 A kérdező kommentje:
12 Ez egy korrekt válasz volt, köszi.
dec. 3. 12:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!