Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél miért természetes az idősebbekkel kefélgetés?
A nők jellemzően minden életkorban az idősebb férfiakkal szoktak hálni. Nekem fura mikor a tizenéves gyereklányokat is hagyják a szülők hogy a huszonéves egyetemisták használják, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
Huszonévesen meg már a pénzes negyvenes fickókról álmodoznak.
Nem azonos korú pároknak kéne egymáshoz érnie?
(A lányok sem érnek hamarabb, amit annyira szeretnek hangoztatni, az hogy valaki hamarabb tudja magát b*szatni, mint egy azonos korú fiú, attól még nem lesz fejben hamarabb felnőtt.)
53 - De ez meg szerintem nem korosztály függő. Egy fiatal srác egy fiatal lánnyal simán lehet ugyanilyen "figyelmes". Ki hogyan nevelkedett és milyen értékeket képvisel.
Mert mindenki azt írja idősebb férfiak = érett, figyelmes
Mégis mindig az idősebb férfiak azok akik a őszborostás talpig gavallér George Clooney vágyálmot megtestesítik, pedig abban a korosztályban is mennyi nőverő, alkoholista, lehúzos stb. van akikben a figyelmesség csírája sincs meg
De azért nem rossz meglátások, köszönöm!
36 éves férfi vagyok. Hol éltek ti amúgy?
Mert én azt látom ha van pénzed és ha tudod is használni (jó kocsi, ruhák, trendi haj, izom, ingatlan stb..) akkor tök mindegy hány éves vagy olyan életkorú nőd lesz amilyent akarsz.
Én a saját korosztályomban nem találtam komolyat.
Nem akartak családot, én viszont igen, ezért van idősebb férjem.
Mer a buszos szem előtt van, a többi nem.
Amúgy semmi közöd hozzá ki mit miért csinál.
Kérdezd anyád vagy a nő/ lány rokonaid kivel miért vannak.
Irigy megkeseredett ember vagy...valami dokit keress fel.
Sok pasi annyi idősen, mint én meg ott tart, mint egy 20 éves...anyagilag, agyilag és szexuális kultúrája is egy 0.
Nekem volt 50 éves exem aki egy hülyegyerek érzelmi szintjén volt, mondtam is neki.
Szerintem az érett értelmes gondolkodást kerestem és nem baj hogy a férjem jóval idősebb.
Nem nyújtottam semmit a fiatalabbak, csak elvártak tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!