Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felek hogy nem fog neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felek hogy nem fog neki tetszeni hogy nagyon termeszetes az arcom, van okom ettol felni? Azt mondta szereti a szepet, de vajon szereti a termeszetes szepet is?

Figyelt kérdés

Csak szempillaspiralt hasznalok, a szemoldokombol csak par szalat szedek ki az is termeszetes. Ajakapolo, szempillaspiral es ennyi.

Soha nem kennek magamra alapozot.

A kormeim neha kifestem mert novesztem es csak igy nem ragom.

A hajam mindig szepen kivasalom, a derekamig er, az is termeszetes barna. Soha nem volt festve

Kerdezgettem mit szeret egy noben, azt mindta nincs idealja de szereti a szepet..felek hogy a szep alatt nem a termeszettessegre gondol..

Latott rolam kepet, egyiken sem vsgyok kisminkelve..

Felek hogy eloben nem fogok neki tetszeni mert nem sminkelek..

Van okom felni? Letezik olyan ferfi a foldon aki nem lat szepnek egy not mert nincs rajta smink? 30 eves, en 23

2022. okt. 6. 11:11
A kérdező szavazást indított:
Van okom felni, nem minden ferfi szereti a termeszetes szepseget
Semmi okom az aggodalomra, a termeszetes szepseg a legszebb
20 szavazat
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Azert felek mert en kb nem is szoktam latni hetkoznap olyan noket akiken semmi smink nincs..
2022. okt. 6. 11:12
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sose sminkelek😅
2022. okt. 6. 11:14
 3/16 A kérdező kommentje:

En sem :D

Es en igy erzem magam szepnek, vannak olyan napok amikor mar attol is furan erzem magam ha szempillaspiralt teszek. Van amikor inkabb csak begondoritem szempilla gondoritovel

2022. okt. 6. 11:16
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

A természetes nem egyenlő a szépel...

Mindenkinek más az izlése és mindenki mást lát szépnek, rengeteg nő van aki nem sminkel, én sem de nem ettől fog függeni tetszem e egy férfinak.

Ha tetszel neki nem fogja érdekelni ez a dolog.

2022. okt. 6. 11:16
 5/16 A kérdező kommentje:

Engem barhol vagyok minden ferfi megnez, latom hogy tetszem stb, es tudom hogy mindenkinek mas a szep

Remelem fogok neki tetszeni, hetek ota beszelunk, ha a lelkem tetszik neki biztos nem fog csunyanak latni..

2022. okt. 6. 11:18
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

5.

Legalább szépnek érzed magad.

Az egészséges önbizalom nem baj ha van, csak nem szabad túlzásba vinni.

Ha úgy gondolod minden férfinek tetszel mert megnéznek ez az egy sem lesz kivétel...

2022. okt. 6. 11:22
 7/16 anonim ***** válasza:
Nyugi. Az én páromnak az a fura ha sminkelek. Ő szokta is mondani, hogy a természetes sokkal jobb mint az ha valakiről le kell kaparni a vakolatot.
2022. okt. 6. 11:22
 8/16 A kérdező kommentje:
6. Miert kell egybol kotekedni?
2022. okt. 6. 11:24
 9/16 A kérdező kommentje:

7. Remelem az enyem is igy lesz vele

Egyebkent most hogy vissza gondolok, vot olyan ferfi aki celozgattott ra hogy fessem ki magam :d "randira biztos ki fested magad majd" hat ez a randi nem jott ossze :D

2022. okt. 6. 11:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Én se sminkelek, nem tudok ezért inkább nem is merek kísérletezni.

Szerintem 10 férfiből 8nak fogalma sincs, hogy egy nőn van smink vagy nincs. Ha természetes sminkről beszélünk persze.

Szerintem nekik mindegy végeredményben szép vagy mindegy milyen úton.

2022. okt. 6. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!