Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felek hogy nem fog neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felek hogy nem fog neki tetszeni hogy nagyon termeszetes az arcom, van okom ettol felni? Azt mondta szereti a szepet, de vajon szereti a termeszetes szepet is?

Figyelt kérdés

Csak szempillaspiralt hasznalok, a szemoldokombol csak par szalat szedek ki az is termeszetes. Ajakapolo, szempillaspiral es ennyi.

Soha nem kennek magamra alapozot.

A kormeim neha kifestem mert novesztem es csak igy nem ragom.

A hajam mindig szepen kivasalom, a derekamig er, az is termeszetes barna. Soha nem volt festve

Kerdezgettem mit szeret egy noben, azt mindta nincs idealja de szereti a szepet..felek hogy a szep alatt nem a termeszettessegre gondol..

Latott rolam kepet, egyiken sem vsgyok kisminkelve..

Felek hogy eloben nem fogok neki tetszeni mert nem sminkelek..

Van okom felni? Letezik olyan ferfi a foldon aki nem lat szepnek egy not mert nincs rajta smink? 30 eves, en 23

2022. okt. 6. 11:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%

8.

Nem annak szántam, de felőlem veheted annak.

"Kötekedésnek"

2022. okt. 6. 11:27
 12/16 A kérdező kommentje:
10. Teljesen egyet ertek
2022. okt. 6. 11:28
 13/16 anonim ***** válasza:
71%

Nekem nem tetszett a lány, azt hittem hogy természetes szép, meg azt is mondta sokan nézik és irnak neki, de arcra sajnos élőben csúnya volt.

Lekoptattam

2022. okt. 6. 11:36
 14/16 anonim ***** válasza:
96%
Es ha nem tetszel neki akkor mi van? Nem egymast keresitek, lesz mas
2022. okt. 6. 12:28
 15/16 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem fogsz tetszeni neki, akkor nem ti vagytok a megfelelő pár. A szerelem egyik lényege, hogy szeressük egymást olyannak, amilyen. Ha egy kapcsolat arra épül, hogy a másik kedvéért másnak mutatjuk magunkat, a fene már megette.

Egyébként barátnőm sem sminkel. Ha másként lenne, akkor sem üldözném el, de egyelőre nagyon örülök neki, hogy természetes, és nagyon tetszik.

2022. okt. 6. 12:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, és ne kombináld túl. A férfiak többsége, amikor ilyet mond, kb. azt gondolja, legyen szép, és kész, ha természetesen szép, akkor úgy, ha nem, akkor adjon magára ("de nekem ne kelljen belefizetnem"), és ha nem 2 kiló vakolat van nőn, akkor nagy eséllyel azt sem veszi észre, ha sminkelt. Legyél csinos és ápolt, öltözz alkalomhoz illően, és valószínű, hogy nem lesz baja azzal, hogy nincs rajtad smink.
2022. okt. 6. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!