Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felek hogy nem fog neki tetszeni hogy nagyon termeszetes az arcom, van okom ettol felni? Azt mondta szereti a szepet, de vajon szereti a termeszetes szepet is?
Csak szempillaspiralt hasznalok, a szemoldokombol csak par szalat szedek ki az is termeszetes. Ajakapolo, szempillaspiral es ennyi.
Soha nem kennek magamra alapozot.
A kormeim neha kifestem mert novesztem es csak igy nem ragom.
A hajam mindig szepen kivasalom, a derekamig er, az is termeszetes barna. Soha nem volt festve
Kerdezgettem mit szeret egy noben, azt mindta nincs idealja de szereti a szepet..felek hogy a szep alatt nem a termeszettessegre gondol..
Latott rolam kepet, egyiken sem vsgyok kisminkelve..
Felek hogy eloben nem fogok neki tetszeni mert nem sminkelek..
Van okom felni? Letezik olyan ferfi a foldon aki nem lat szepnek egy not mert nincs rajta smink? 30 eves, en 23
8.
Nem annak szántam, de felőlem veheted annak.
"Kötekedésnek"
Nekem nem tetszett a lány, azt hittem hogy természetes szép, meg azt is mondta sokan nézik és irnak neki, de arcra sajnos élőben csúnya volt.
Lekoptattam
Ha nem fogsz tetszeni neki, akkor nem ti vagytok a megfelelő pár. A szerelem egyik lényege, hogy szeressük egymást olyannak, amilyen. Ha egy kapcsolat arra épül, hogy a másik kedvéért másnak mutatjuk magunkat, a fene már megette.
Egyébként barátnőm sem sminkel. Ha másként lenne, akkor sem üldözném el, de egyelőre nagyon örülök neki, hogy természetes, és nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!