Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél miért természetes az idősebbekkel kefélgetés?
Figyelt kérdés
A nők jellemzően minden életkorban az idősebb férfiakkal szoktak hálni. Nekem fura mikor a tizenéves gyereklányokat is hagyják a szülők hogy a huszonéves egyetemisták használják, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
Huszonévesen meg már a pénzes negyvenes fickókról álmodoznak.
Nem azonos korú pároknak kéne egymáshoz érnie?
(A lányok sem érnek hamarabb, amit annyira szeretnek hangoztatni, az hogy valaki hamarabb tudja magát b*szatni, mint egy azonos korú fiú, attól még nem lesz fejben hamarabb felnőtt.)
Tehát találtál egy csajt, aki súlyos apakomplexusban szenved, vélhetően, mert az apja már születése előtt elhagyta. Ez nem olyan dolog, amire fel kellene vágni.
dec. 3. 14:54
32/63 A kérdező kommentje:
33 - Ja nekem is ez jött le, egy súlyosan lelkisérült fiatal lányt túráztat, gondolom a saját korosztály nem jött be neki, mert kikosarazzák. Na valahogy így... szexuális ragadozók...
dec. 3. 15:00
33/63 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt, hogy kinek milyen komplexusa van, vagy az okokat. Senkinek nincs beleszólása a másik életébe, hogy milyen párt válasszon! Ha valaki úgy boldog, hogy idősebb férfival van, hát legyen! Ettől még nem áll meg a föld forgása.
dec. 3. 15:00
34/63 anonim válasza:
25 szerintem bárhol, ahol a korosztályukkal is, suli, buli, ismerősök ismerősei, programok, sport programok, utazás, nyaralás, kikapcsolódás, tanfolyam, vonat busz bármi. Kivéve osztálykirándulás mert ott csak a korosztálya van, de az elég kevés ember.
dec. 3. 15:07
35/63 anonim válasza:
A fiatalok még nem becsülik a nőt. Bizonytalanok, csaponganak, tapasztalatlanok. Mi nők meg szeretjük legtöbben a stabil férfiakat.
dec. 3. 15:09
36/63 anonim válasza:
37.
Na ja, milyen szép is, amikor már azért "megbízható", mert az utca végéig alig bír eltántorogni és megijednek tőle a kisebb gyerekek.
dec. 3. 15:10
37/63 A kérdező kommentje:
Én arra emlékszem anno általános végén osztálykirándultunk és a fiatal 30 körüli buszos gyerek már akkor környékezte meg édesgette az akkori osztálytársnőm (7. -8. osztályról beszélünk).... mik vannak baszd+
dec. 3. 15:10
38/63 anonim válasza:
39.
Jobb helyeken ezért dutyi jár, és teljesen jogosan. A buszsofőrök között kirívóan sok ilyen van, aki mindig "jóarckodik" a 18 alattiakkal. Beteg emberek.
dec. 3. 15:12
39/63 A kérdező kommentje:
40 - Én is észrevettem, de nem értem miért pont a buszosok között van viszonylag sok ilyen betegagyú
dec. 3. 15:14
40/63 anonim válasza:
39 Ebben amúgy igazad van hogy ezt sokan kihasználják. És még sok hasonló. Én mondjuk értem a kérdés lényegét mert zavaró lehet fiatal srácként a sok tapló idősebb nyomulását látni. De nem mind ilyen, van akik csak egymásba szeretnek, mindegy a kor, plusz mínusz nő vagy férfi, őket nem kellene bántani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!