Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőknél miért természetes az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél miért természetes az idősebbekkel kefélgetés?

Figyelt kérdés

A nők jellemzően minden életkorban az idősebb férfiakkal szoktak hálni. Nekem fura mikor a tizenéves gyereklányokat is hagyják a szülők hogy a huszonéves egyetemisták használják, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Huszonévesen meg már a pénzes negyvenes fickókról álmodoznak.

Nem azonos korú pároknak kéne egymáshoz érnie?

(A lányok sem érnek hamarabb, amit annyira szeretnek hangoztatni, az hogy valaki hamarabb tudja magát b*szatni, mint egy azonos korú fiú, attól még nem lesz fejben hamarabb felnőtt.)

dec. 3. 11:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
23%

32.

Tehát találtál egy csajt, aki súlyos apakomplexusban szenved, vélhetően, mert az apja már születése előtt elhagyta. Ez nem olyan dolog, amire fel kellene vágni.

dec. 3. 14:54
 32/63 A kérdező kommentje:
33 - Ja nekem is ez jött le, egy súlyosan lelkisérült fiatal lányt túráztat, gondolom a saját korosztály nem jött be neki, mert kikosarazzák. Na valahogy így... szexuális ragadozók...
dec. 3. 15:00
 33/63 anonim ***** válasza:
88%
Hagyjuk már ezt, hogy kinek milyen komplexusa van, vagy az okokat. Senkinek nincs beleszólása a másik életébe, hogy milyen párt válasszon! Ha valaki úgy boldog, hogy idősebb férfival van, hát legyen! Ettől még nem áll meg a föld forgása.
dec. 3. 15:00
 34/63 anonim ***** válasza:
65%
25 szerintem bárhol, ahol a korosztályukkal is, suli, buli, ismerősök ismerősei, programok, sport programok, utazás, nyaralás, kikapcsolódás, tanfolyam, vonat busz bármi. Kivéve osztálykirándulás mert ott csak a korosztálya van, de az elég kevés ember.
dec. 3. 15:07
 35/63 anonim ***** válasza:
72%
A fiatalok még nem becsülik a nőt. Bizonytalanok, csaponganak, tapasztalatlanok. Mi nők meg szeretjük legtöbben a stabil férfiakat.
dec. 3. 15:09
 36/63 anonim ***** válasza:
14%

37.

Na ja, milyen szép is, amikor már azért "megbízható", mert az utca végéig alig bír eltántorogni és megijednek tőle a kisebb gyerekek.

dec. 3. 15:10
 37/63 A kérdező kommentje:
Én arra emlékszem anno általános végén osztálykirándultunk és a fiatal 30 körüli buszos gyerek már akkor környékezte meg édesgette az akkori osztálytársnőm (7. -8. osztályról beszélünk).... mik vannak baszd+
dec. 3. 15:10
 38/63 anonim ***** válasza:
34%

39.

Jobb helyeken ezért dutyi jár, és teljesen jogosan. A buszsofőrök között kirívóan sok ilyen van, aki mindig "jóarckodik" a 18 alattiakkal. Beteg emberek.

dec. 3. 15:12
 39/63 A kérdező kommentje:
40 - Én is észrevettem, de nem értem miért pont a buszosok között van viszonylag sok ilyen betegagyú
dec. 3. 15:14
 40/63 anonim ***** válasza:
69%
39 Ebben amúgy igazad van hogy ezt sokan kihasználják. És még sok hasonló. Én mondjuk értem a kérdés lényegét mert zavaró lehet fiatal srácként a sok tapló idősebb nyomulását látni. De nem mind ilyen, van akik csak egymásba szeretnek, mindegy a kor, plusz mínusz nő vagy férfi, őket nem kellene bántani.
dec. 3. 15:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!