Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyeseknek miért olyan természetes jelenség a megcsalás?
Jó párt találni nehéz. Inkább reménykednek hogy “majd megváltozik.
Meg úgy ahogy az ügynökaktákat is ezt us elteszik későbbre zsarolási céllal.
Ezt mégis honnan szedted?
Egyáltalán nem természetes dolog és sokan elvből és a másik iránti tiszteletből sem tennének ilyet. Én például személy szerint nem értem a megcsalást. Mármint azt a részét, hogy valaki utána hogy tud úgy tenni, a megcsalt féllel mintha mi sem történt volna. A legtöbb megcsalás azért történik meg, mert már nincs szeretet, nincs tisztelet a másik iránt és nincs meg az, hogy egymás vágyai ki legyenek elégítve. Ez rossz dolog, de erre a legkevésbé sem megoldás megcsalni a másikat. Persze egyszerűbb dolog megcsalni a másikat és félremenni, mint új ház vagy lakás vagy albérlet után nézni és megoldani a költözést stb.
Azt nem tudom, hogy én személy szerint képes lennék-e megbocsátani, hogyha megcsalnak.
Vannak akiknek alap a kapcsolati gondokat arra használni hogy félrelépjenek es nem arra hogy megoldják vagy kilépjenek.
Felmentésnek veszik, mintha akkor jogos lenne.
"Mert ők is megtennék. Aki nem tenné meg, az elfogadni sem tudja." - Tökéletes válasz :)
Aki megcsalt azt én is megcsaltam volna, mert /bár jól elvoltunk/, nem voltam belé szerelmes, így nem volt fontos, abszolút nem is bántott a dolog, így a "megbocsájtás" egy vállrándítással megvolt, és még egy darabig jól elvoltunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!