Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, veletek volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, veletek volt már olyan, hogy együtt sem voltatok a férfival, mégis nehéz volt kiheverni?

Figyelt kérdés
Hogy tényleg semmi nem volt köztetek, csak és kizárólag a te fejedben történtek dolgok. Aztán amikor meguntad az agyalást, jó sok idő elteltével, akkor már nem tudtad őt kiverni a fejedből olyan könnyen?

tegnap 15:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%

Igen, egyetemi éveim alatt, a tanárom. Sokszor elképzeltem, hogyan csókolóznánk meg egyebek. 3-4 évet epekedtem. Aztán befejeztem az egyetemet, nagy nehezen elfelejtettem. Kb.másfél év múlva , munka után haza mentem és anyu átadott egy papírt egy telefon számmal. Mondta, hogy itt járt a tanárom, mivel a címet tudta eljött velem beszélni.

Nem tudom mit akart, nem hívtam fel. Nem mertem, hogy nehogy vissza essek.

tegnap 16:14
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Mivel nem vonz a valóság csak a fikció így csak ilyen van
tegnap 16:15
 3/14 TiniTitán0213 ***** válasza:
Volt
tegnap 16:30
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem igazán, természetesen volt olyan akitől többet akartam, de nem lett belőle semmi. Viszont kihevertem és nem agyaltam rajta utána.
tegnap 16:48
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen
tegnap 17:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A jó sok idő éveket jelentett.
tegnap 17:54
 7/14 A kérdező kommentje:

6

Igen.. Nálam is már 3 éve tart. Egyetlen szót sem beszéltünk sose, mégse tudom elfelejteni őt.

tegnap 18:36
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha egy szót sem beszéltél vele, honnan a kapcsolat? Milyen viszonyban vagytok? Látni szoktad? Mennyire ismered?

Majd ha már az agyalást is meguntad, belefáradsz. Még sokszor gondolsz rá, de egyszer megkönnyebbülsz. Nálam így volt, de azért még nem 100%, hogy teljesen túl vagyok rajta.

tegnap 18:42
 9/14 A kérdező kommentje:
Onnan a kapcsolat, hogy abba az utcába költöztem ahol ő is lakik. Amikor először meglattam, már akkor elvarazsolt. Pont az esetem. Ritkán látom, de a fejembe benne van szinte egész nap. Általában akkor látom meg, amikor már 3-4 napja nem gondolok rá (legalábbis kevesebbet). Utána borul megint minden.
tegnap 19:09
 10/14 anonim ***** válasza:

Igen, volt.

Szólítsd le legközelebb.

tegnap 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!