Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pár akk az első szerelmével van együtt?
Figyelt kérdés
Nők/Férfiak is írhatnak,milyen a kapcsolat s mióta vagytok együtt? Nem érzitek úgy hogy nincs viszonyítási alapotok s nem hajtott a kíváncsiság más irányába?tegnapelőtt 07:16
1/21 anonim válasza:
Nem személy szerint én, de ismerek 3 ilyen párt. 2-en ezek közül teljesen jól megvannak, szeretik egymást (már nem a rózsaszín szemüveges szerelemmel, és tudják, hogy kell tenni a kapcsolatért, közben nem várnak minden nap ilyen hollywoodi csodát a szerelemtől)... meg van az a kapcsolat, ahol a férfi szénné csalja a nőt, mert a nő szülés óta nem nagyon fekszik le vele (nő részéről nem tudom, hogy éli ezt meg, tudja-e, mert a férfit ismerek csak személyesen... nem a barátom, hála a jó égnek, munkából ismerem).
2/21 A kérdező kommentje:
A pozitív példánál hány éves a pár?😃
tegnapelőtt 07:44
3/21 anonim válasza:
35-6 az egyik. 36 és olyan 38-39 a másik.
4/21 A kérdező kommentje:
De jó ezt olvasni
Sokan lehurrogjak nem éri meg az elsővel házasság. Bár szerintem nem azon múlik hányadik kapcsolat.
tegnapelőtt 07:54
5/21 anonim válasza:
Nem vagyunk házasok mert nem szerettünk volna még polgári esküvőt sem. Gyerekünk viszont van. 11 éve együtt. Mondjuk én neki a harmadik párja vagyok, de nekem ő az első és egyetlen.
6/21 anonim válasza:
Hanyszor irod ki ezt a kerdest?
Tudom, hogy pozitiv peldat szeretnel olvasni, de ritka. Ha van is, aki az elso kapcsolataban hazasodott, ott tobbnyire nem jo a hazassag.
7/21 anonim válasza:
"Bár szerintem nem azon múlik hányadik kapcsolat"
Ó dehogyisnem.
8/21 A kérdező kommentje:
Egy lányt láttam aki írt ki hasonlót,én férfiként irtam ki kíváncsi voltam.
Kedves 6
Ha két kérdés hasonló tuti ugyanaz írja...
tegnapelőtt 08:33
9/21 anonim válasza:
Egy nap elteressel ugy, hogy ott csak neki nem tetszo kommentek voltak es nem kapott megerositest? Igen.
10/21 A kérdező kommentje:
Na ha te jobban tudod😃
tegnapelőtt 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!