Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan pár akk az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan pár akk az első szerelmével van együtt?

Figyelt kérdés
Nők/Férfiak is írhatnak,milyen a kapcsolat s mióta vagytok együtt? Nem érzitek úgy hogy nincs viszonyítási alapotok s nem hajtott a kíváncsiság más irányába?
jan. 28. 07:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%

Én a férjemnek az első vagyok. Soha nem volt senki mással. 23eve vagyunk együtt és nagyon jól működik a kapcsolatunk. Nyilván teszünk érte, hogy jól működjön mindketten, nem csak az egyik ez nagyon fontos.

Kérdeztem tőle és azt mondta nem kíváncsi milyen lehet mással, amíg minden megvan amire vágyik. Persze ez nem csak szexuálisan.

jan. 28. 08:56
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy leírtad utolsó.

Őszintén másik kérdésnél szegény lány kapott eleget s lehet így el is bizonytalanodik.

Én azért írtam ide férfiként ment tény nekem nem egy kapcsolatom volt.

De el nem tudom képzelni ha először találom meg akivel minden jó mi okán rúgjam fel.

Persze mások vagyunk.

jan. 28. 09:04
 13/21 anonim ***** válasza:
De nem tudod elsore, hogy mi a jo. Az ember a korral, tapsztalattal valtozik. Ha nincs viszonyitasi alap, egy szr kapcsolatot is jonak lathat. Negy evig voltam egyutt az elso parommal, azt hittem, orokre szol. Utolag derult ki, amikor lett egy valoban jo kapcsolatom, hogy mennyire kar lett volna tobb evtizedet elpazarolni. Es nem azert, mert az elsoben vertek vagy bantalmaztak volna, hanem egyszeruen mivel nem volt viszonyitasi alapom nem tudtam, hogy milyen a jo szex, milyen, ha tenyleg torodnek veled (es nem csak azt gondolod).
jan. 28. 09:11
 14/21 A kérdező kommentje:

Azért 2 ev után ha nem az van csak rá gondolsz csak érzed jól bannak e veled.

De örülök több veleménynek. Én nem mondanám arra rá aki elsővel van biztos találna jobbat.

jan. 28. 09:16
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem tudod, mert nincs viszonyitasi alapod. De miert is magyarazom? Hiszen mar tobb kapcsolatod is volt, tudod, mirol beszelek.
jan. 28. 09:42
 16/21 A kérdező kommentje:

Elsővel leéltem volna az életem,soha nem hajtott a kívancsiság,nem amiatt lett vége.

De köszönöm tényleg,remélem még jönnek válaszok,érdekel😃

jan. 28. 09:45
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem is azt mondtam, hogy a kivancsisag miatt lesz vege ilyen esetben, de valamiert megiscsak vege lett erted :D
jan. 28. 09:46
 18/21 anonim ***** válasza:
62%

Érdekes téma. Többen állítják, hogy nem szabad egy kapcsolatban maradni, mert viszonyítási pont híján, nem tudod, mi a jó. Van benne igazság, de azért mégsem teljesen.

Amenyiben élsz társasági életet, kell, hogy legyen összehasonlítási alapod. 21 éve vagyok a feleségemmel, ez idő alatt azért egy csomó nővel hasonlítottam össze. Kivétel a szex, mert abban tényleg nem lesz konkurencia.

Szintén érdekes kérdés, hogy ha nincs hiányérzeted, elégedett vagy, akkor a kapcsolat ELÉG jó, nem? Mindenki úgy ment a második kapcsolatába, hogy valami nem stimmelt.

jan. 28. 12:59
 19/21 anonim ***** válasza:

Igen, érdekes téma. Ez nem fog tetszeni, de én azok táborát erősítem, akik azt vallják, ha az elsővel maradsz évekig, akár évtizedekig, idővel lesz kikacsintgatás. Láttam ismerősi körömben nem egy ilyen példát.

Viszont van egy nő ismerősöm, akit én úgy látok, hogy bár a férje volt az első, eltudom képzelni, hogy neki az újdonság, a más keresése sosem üti fel a fejét. Tehát van szerintem ilyen is, de ez a ritkább.

Én egy rendes nőnek tartom magamat, de ha az első kapcsolatomban maradtam volna, biztosan előb utóbb az tette volna tonkre a dolgokat, hogy nyitott lettem volna más ferfi kozeledesere-de nyilvan nem csaltam volna. És nem a kapcsolat minősége miatt, mert olyan boldog mint akkor nem tudom leszek-e még valaha. Mai napig ha beszélünk, kicsit gyermeteg módon szerelmes vagyok belé. Én is az első voltam neki és majdnem 10 évvel a szakitasunk után valahogy egymásnál kötöttünk ki, majd utana egy beszelgetes soran azt mondta, hogy ő komolyan úgy érezte és érzi mai napig, ha nem mentünk volna szét (távolság és idő hianya miatt a vége felé), akkor ő megelégedett volna velem és egyszerűen nem lett volna szüksége másra.

Azóta barátok vagyunk, hébe hóba találkozunk régi barái körrel, ahol ő is ott van és nagyon jókat tudunk beszélni, anélkül hogy többet akarnánk.

Ez csak egy-két példa volt, hogy igen, vannak akiknek nincs szüksége többre, de ehhez ketten kellenek ilyen beállítottsággal.

jan. 28. 17:59
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Én. 8 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok :) és még mindig rózsaszín köd van :)
jan. 28. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!