Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vajon milyen gyakran van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon milyen gyakran van, hogy az ember nem "a nagy szerelmével" házasodik össze, hanem akivel épp együtt van, mikor már "kéne"? Meg az is érdekel, ez vajon visszaüthet később?

Figyelt kérdés

Egy gimis barátnőm (29 éves) így tett, és kíváncsi vagyok ez mennyire elterjedt.

Meg hogy lehet-e ebből baj, ha most se vannak "egymásnak teremtve", akkor mi lesz 10, 20, 30 év múlva? Attól félnek, megcsinálják az 1-2 gyereket akit akarnak, aztán elválnak.

tegnap 17:49
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Úristen mekkora elírás van! Nem ők félnek attól, hogy gyerek után elválnak, hanem én.

*félek

tegnap 17:50
 2/15 A kérdező kommentje:
Akik ilyen 3-5 éve együtt vannak, mire megházasodnak a 20-as éveikben, és láthatóan szerelemből vannak együtt, az nekem jobb előjel, mint az, akik ilyen 1 év alatt eljegyzés, aztán amint lehet esküvő, amint lehet gyerek... Főleg, hogyha egy nagy szerelmi kapcsolat szakítása után menekültek ebbe a gyorsvonatos kapcsolatba...
tegnap 17:52
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
A szerelem olyan sokféle. Nem mindig a viharos a tartós. Ezt kívülről nem tudod megítélni.
tegnap 17:54
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerelem után is lehet szerelembe esni. Főleg ,ha jó alapos érzelmi elhanyagolasnak lett kitéve az illető.

Aggódásból nem élünk meg.

tegnap 17:55
 5/15 anonim ***** válasza:

Csak sejteni tudom, hogy van, ahol van ilyen. Én nem olyan környezetben élek, ahol létezik az a fogalom, hogy "kéne".

engem inkább visszafogtak ettől a szüleim, nagyszüleim meg akartak tartani maguknak, akkor nyugodtak, amikor nincs senkim.

tegnap 18:10
 6/15 anonim ***** válasza:
1: Ettől mért kell félni? Ez rossz?
tegnap 18:11
 7/15 A kérdező kommentje:
Hát egy válásnál jobb a kielégítő házasság, 6-os.
tegnap 18:27
 8/15 anonim ***** válasza:

Csak olyanoknál akik illuziokban élnek pl az elso szerelme ma is a mindene meg ilyen plátóik pl vmi kép a netről, vagy szomszédról meg minden másról, de azzal házasodnak aki kéznél van éppen.

Es egész házasság alatt ilyen ködképeket kergetnek. Meg mi lett volna ha dolgokat.

Es ebben kezdik magukat őrölni a házastársukat lenézni semmibe venni, azt az egyet aki szereti, aki hozzáment, aki szült is neki vagy aki elvette kitart mellette meg stb. Es kergeti azokat akik nem szeretik meg az álmait az illuniozált vágyait a mi lenne ha dolgait.

Ilyenek éretlenek egy házasságra.

tegnap 19:25
 9/15 anonim ***** válasza:
78%
A nagy szerelemmel való összeházasodás sem garancia arra, hogy a pár együtt marad. Ahhoz ennél sokkal többre van szükség. Idősebb korban, érettebb személyiségű emberként rövidebb idő is elég egy felősségteljes döntés meghozásához, a családalapításhoz.
tegnap 19:28
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ritka az ilyesmi, több embertől is hallottam, hogy beérte azzal, aki jutott, nem akart válogatni, mert már egy bizonyos kor fölött volt. Én nem tudok azonosulni ezzel a felfogással, valakihez vagy vonzódom/valakit vagy szeretek vagy nincs miről beszélni.
tegnap 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!