Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem életed szerelmével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem életed szerelmével vagy együtt?

Figyelt kérdés

Ha nem érzed úgy, hogy számodra ő az, akivel le akarsz élni egy életet, akibe nagyon szerelmes vagy (vagy ha régóta együtt vagytok, akkor csillapodott de egykor lángolt a szerelem)?

Miért húzod az idejét?

2023. jún. 6. 08:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
64%
Azért, mert megváltozna a környezetem megítélése rólam, a családomról
2023. jún. 6. 08:29
 2/20 anonim ***** válasza:
84%
Vele vagyok együtt.
2023. jún. 6. 08:30
 3/20 anonim ***** válasza:
68%
Mert 2 hónap után dobott 8 éve.
2023. jún. 6. 08:33
 4/20 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom, de nekem valahogy paradoxon az egész. Hogyha egyszer az életed szerelme, a Ms. Right/Nagy Ő, akkor vele kéne, hogy légy, nem? ^^

Vagy hülyén gondolom? :S

2023. jún. 6. 08:37
 5/20 anonim ***** válasza:
88%
Vele vagyok. Korábban nem voltam ezzel tisztában, de mostanra már igen.
2023. jún. 6. 08:38
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Én egyedül vagyok épp ezért.

Amíg nem érzem legközelebb, hogy szerelmes vagyok, nem ks kell kapcsolat.

2023. jún. 6. 08:39
 7/20 anonim ***** válasza:
97%

Mert az élet nagy forgatókönyvíró. Ismerkedés, szerelem, távolság...betegség, elérhetőség elvesztése, évek múlása...gyerekek mindkét oldalon, válás, új kapcsolat...újra egymásra találás, ugyanaz a régi szerelem, mindenki azt érzi, hogy a másik a nagy Ő...a családi körülmények, főleg a gyerekek és egyéb dolgok miatt egyelőre nem léptünk...

Ennél sokkal kacifántosabb és bonyolultabb a sztori, de lég filmbeillő. És nem, nem vagyunk idióták vagy gyerekesek. Aki élt már át ilyet az úgyis tudja, aki nem, az majd lepontoz. De jobb szeretem ha kérdeznek, mintsem ítélkeznek látatlanban.

38f

2023. jún. 6. 09:25
 8/20 anonim ***** válasza:
95%

Ő nem szeretett, csak érdekből volt velem, ezért annyit mondtam szeretnék egy kis szünetet. Egy pár napot egyedül, hogy átgondoljak ezt azt.

Na hát azóta nem keresett, fel sem hívott.

Ennek lassan 10 éve. Azóta nem is volt senkim, szerintem kisugárzik mennyire nem merek bízni senkiben már.

2023. jún. 6. 09:48
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert életem szerelmének az anyja nem engedi, hogy boldogok legyünk...
2023. jún. 6. 09:48
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

mert onzo vagyok es nem birok megallapodni

26F

2023. jún. 6. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!