Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem életed szerelmével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem életed szerelmével vagy együtt?

Figyelt kérdés

Ha nem érzed úgy, hogy számodra ő az, akivel le akarsz élni egy életet, akibe nagyon szerelmes vagy (vagy ha régóta együtt vagytok, akkor csillapodott de egykor lángolt a szerelem)?

Miért húzod az idejét?

2023. jún. 6. 08:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én vele vagyok együtt. De mielőtt megismertem, nem életem szerelmét kerestem, csak egy első szerelmet, ilyen fél éves tini románcot, egy hibát.
2023. jún. 6. 10:15
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

Mert egy olyan átok ül rajtam ami generációkon átível.

Próbálok pèlda èrtèkű ember lenni ,de nem felelek meg ezek szerint soha senkinek. Előbb utóbb valaki valamièrt mindíg alámtesz. "Anyós após ,család ,vagy csak maga az èlet...

Van ugyan társam de magányos vagyok règóta legbelül.

F/38

2023. jún. 6. 12:08
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
Megállíthatatlanul követtèk egymást az esemènyek ès azt vettem èszre nincs is már családom...
2023. jún. 6. 12:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Még fiatal és naív voltam,amikor összejöttünk, se veled se nélküled kapcsolat volt. Mire 'megértem', addigra meg összejött mással. Mire rájöttem, hogy vele kéne lennem, már össze is házasodott azzal a másikkal. Talán egyszer összesodor minket az élet, anno mindig ezt beszéltük, hogy nekünk 5-10 év múlva kellett volna találkoznunk.
2023. jún. 6. 14:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Két kapcsolat után ismertem meg azt,akit legjobban szerettem és akiről elmondhatom,hogy életem szerelme, a nagy Ő volt. Sajnos,ő nem így gondolta,két és fél év után más miatt elhagyott.

Irtózatos lelki sokk és hosszú regenerálódás után még mindig nincs senkim.Lassan hat éve.

Valahogy úgy érzem, ez nálam karma,mert a környezetemben mindenkinek rendezett az élete,de az enyém jó ideje csak dől össze, szinte mindent elvett az élet.Ráadásul olyannal vagyok kénytelen élni,akivel borzasztó.De nem tudok mit tenni:(

F

2023. jún. 6. 16:29
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert menthetetlenül elcsesztem a lehetőséget. Nincs mit szépíteni rajta. 25F
2023. jún. 6. 19:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Mert meghalt.
2023. jún. 6. 19:58
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert relatíve későn találkoztam vele. Esküvőm után fél évvel:(

N/29

2023. jún. 9. 16:30
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert gyáva vagyok tovább lépni.
2023. jún. 9. 16:52
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert 13 éve nem tudom, hol él :D ennyi az ok (együtt sem voltunk előtte).
2023. jún. 10. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!