Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem életed szerelmével vagy együtt?
Ha nem érzed úgy, hogy számodra ő az, akivel le akarsz élni egy életet, akibe nagyon szerelmes vagy (vagy ha régóta együtt vagytok, akkor csillapodott de egykor lángolt a szerelem)?
Miért húzod az idejét?
Mert egy olyan átok ül rajtam ami generációkon átível.
Próbálok pèlda èrtèkű ember lenni ,de nem felelek meg ezek szerint soha senkinek. Előbb utóbb valaki valamièrt mindíg alámtesz. "Anyós após ,család ,vagy csak maga az èlet...
Van ugyan társam de magányos vagyok règóta legbelül.
F/38
Két kapcsolat után ismertem meg azt,akit legjobban szerettem és akiről elmondhatom,hogy életem szerelme, a nagy Ő volt. Sajnos,ő nem így gondolta,két és fél év után más miatt elhagyott.
Irtózatos lelki sokk és hosszú regenerálódás után még mindig nincs senkim.Lassan hat éve.
Valahogy úgy érzem, ez nálam karma,mert a környezetemben mindenkinek rendezett az élete,de az enyém jó ideje csak dől össze, szinte mindent elvett az élet.Ráadásul olyannal vagyok kénytelen élni,akivel borzasztó.De nem tudok mit tenni:(
F
Mert relatíve későn találkoztam vele. Esküvőm után fél évvel:(
N/29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!