Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is úgy, hogy a két szerelmével együtt él?
Figyelt kérdés
A feleségem mellett szeretőm volt évekig és úgy döntöttem magamhoz költöztetem őt is. Egy évig győzködtem az asszonyt hogy melegedjen össze a másik nővel mire belement. Mind a két nő kell, nem tudok nélkülük élni. Más is él így? Szerintetek beteges ez? Vagy a mai világban ezzel nincs gond.2017. febr. 21. 23:31
3/15 A kérdező kommentje:
Ezekszerint jól mondják hogy baj van az agyammal. De hát a két csaj kijön egymással, el vagyunk hárman. Ebbe mi az elítélendő? Így nem csalom meg az asszonyt se.
2017. febr. 21. 23:44
4/15 anonim válasza:
Ismered az a kifejezést, hogy "ménage à trois"?
5/15 A kérdező kommentje:
Nem ismerem.
2017. febr. 21. 23:48
6/15 anonim válasza:
Nincs gond.Három hü.ly.e párnan.
7/15 anonim válasza:
Akkor keress rá. Franciául "hármas háztartás", van rá pár történelmi példa is. :)
8/15 A kérdező kommentje:
Rá keresek. Köszönöm. Azért örülnék ha más is ilyen cipőben járnak és leirná.
2017. febr. 21. 23:50
9/15 anonim válasza:
Én most már 7-nél tartok. Minden napra kell egy, egyiket sem tudom nélkülözni. Ki is jönnek egymással, kevesebb házimunka jut egyre. Bár az egyik tegnap hisztizett, hogy miért mindig neki kell a vizet hordania a folyótól, de a többi úgy elgatyázta, hogy aztán kssban maradt. Tőlem meg kaptak, hogy ne merjék megint bántani, mert most így lőttek a keddi cumizásnak, mert felszakadt a szája. De ilyen most fordult elő először. Amúgy nagyon jól megvannak. Nincs ebben semmi elítélendő.
10/15 anonim válasza:
Beköltözhetek hozzátok én is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!