Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és van egy srác akivel soha nem lehetek együtt mert van barátnője bár voltak olyan jelei felém amik alapján azt hittem mert nagyon jóba lettünk hisz a barátnője az én egyik legjobb barátnőm volt. Állandoan irogattunk és elmesélte hogy szar a kapcsolata és szakítani akar és úgy érzi velem eltudná képzelni. De aztán rá egy hétre már nagyon jó lett a kapcsolata és nem akar vele szakítani. Azóta annyira szomorú vagyok és egyszerűen nemtudom elengedni. Már barátilag sem írogattunk. Nagyon jó lenne valakivel beszélgetni erről. Köszönöm ha elolvastad. Ha van valami tanácsod kérlek írd le!

#tanács #elengedés #soha nem lehetünk együtt
ma 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Foglald el magad, ismerkedj.
ma 10:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Szakítás meg vele minden kapcsolatot, ha szükséges tiltsd minden platformot. Ne keress, kérdezősködj utána, teljesen ignoráld létezését.

Foglald el magad hobbival, családdal, barátokkal, csináld amit szeretsz. Idővel elmúlik.

ma 10:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Letiltottam mindenhonnan. Nem keresem de van amikor váratlanul rám ír és akkor megint reménykedni kezdek. Aztán megint eltűnik.
ma 10:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor hogy ír rád? Írd le neki, hogy takarodjon az életedből. És a csajának is szólnék, hogy görény a palija.
ma 10:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok zűrt mert akkor én is bajba lennék. Csinált másik profilt és úgy írt rám.
ma 10:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez sokáig fog tartani.

Mert túl sokáig reménykedtél és vártál.

És biztos már mindent elképzeltél.

Lefoglaltság kell aztán ismerkedni

ma 10:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!