Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok/Nők! Nektek jó pont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Nektek jó pont egy kapcsolatban, ha a férfi biszexuális?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 21:56
A kérdező szavazást indított:
Igen, jó pont, úgy szimpatikusabb is az illető.
Semleges, nem számít.
Rossz pont, kizáró ok adott esetben.
26 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Undorito
tegnapelőtt 23:42
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Teljesen elfogadhatatlan úgyhogy muszáj erre is mindig rákérdezni ismerkedés során.
tegnap 00:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Miért gondolod elfogadhatatlannak? Mi változna? Miért süllyedne a szemedben?
tegnap 00:28
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Mert a netflix atver.. a filmben es a valosagban sem meno.
tegnap 00:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez nem elfogadható válasz, nincsenek benne érvek.
tegnap 02:05
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Én nem akarnám, hogy a pasim biszex legyen. De nem azért, mert elítélem őket! Erről szó sincs.

Azért nem akarom, mert félnék, hogy egy idő után kivánná a férfiakat is.

Voltam már hármasban, de az két hetero ferfivel volt. Párkapcsolatban pedig nem vennék részt hármasban. És nem is akarom látni, ahogy ő leszop egy másik férfit, vagy esetleg análisan közösül vele. Egyszerűen ez nekem nem fér bele.

Tehát hármas nálam kizárva. Viszont a vágy nála megmaradna, hogy akár leszopjon egy férfit vagy ilyesmi. Lehet megcsalna, vagy folyton boldogtalan lenne mellettem...azt nem nem akarom.

Mivel nem akarok senkit bezárni, semmi értelme nem lenne összejönnöm egy biszexuális férfival. Vannak biszexuális nők és/vagy bevállalós nők, velük jól érezheti magát :)

tegnap 03:31
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Egyrészt, taszito, ha a férfi nem 100% hetero. Az én izlésembe ez nem fér bele, másrészt, az ilyen pasik, pont erre hivatkozva fognak megcsalni, merthát "énilyenvagyok" hisz kell neki a másik nem is.
tegnap 08:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem szexuálisan lelombozó a tudat, hogy a másik vonzódik a férfiakhoz is. Nem vagyok homofób, sztem mindenki éljen úgy, ahogy szeretne, éljen vagy dugjon azzal, akivel szeretne (amíg az illető is akarja és teljes ítélőképessége birtokában van... tehát ebbe nem tartozik vele a megegyezésen nem alapuló szexuális erőszak, ill. aktus szellemi fogyatékosokkal, gyerekekkel-tinikkel, állatokkal), de ebbe beletartozik az is, hogyha vki heteróval szeretne lenni.
tegnap 10:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem bejönne, ha biszex lenne a férjem, mivel én is az vagyok. Olyan gruppeneket tolhatnánk, h ihaj! :D

Nem kérek privátot, köszönöm.

tegnap 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!