Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuálisok, Leszbikusok! Nektek milyen lányok jönnek be?
Nőies, fiúsabb, rövidhajú, hosszúhajú, smink, öltözködés, viselkedés..:) Meg ezeken kívül mik számítanak, mik tetszenek, mit néztek meg?
Kort és orientációt kérnék szépen!:D
Köszönöm előre is!
Jelenleg egy értelmes, okos, szép hosszú szőke hajú lány tetszik :)
Általánosságban pedig a belső ha nem passzol, akkor nézhet ki bárhogy, nem fog tetszeni, viszont csak nőies lányok jöhetnek szóba.
18/L(eszbikus)
Nőies,hosszúhajú,belülről is legyen lányos.Smink mindegy.
Ne legyen dagi.Külső megkötésem csak ennyi,mert ugyanúgy tud tetszeni egy sportos,feszes lány is,mint egy kicsit fognivalóbb,nagyobb mellű lány.Igazából az ilyen laza,talpraesett lányok is nagyon bejönnek,de 2 dudás nem fér meg egy csárdában,szóval elég leszek én is ilyennek:D Tehát akkor visszafogottabb,aranyos,bújós:)
18bi
Nőies, középmagasak. Jobban szeretem a hosszú hajat, de van akinek a vállig érő is jól áll (sötét vagy vörös); ami az öltözködést illeti, nincsenek nagy kritériumaim, ne legyen divatbolond. Legyen természetes, ne vagy csak nagyon enyhén sminkeljen,vidám, intelligens.
18/L, bi
magas, szőke vagy vörös :)) nembírom a plázat-rex.eket, nemmegy a rocker stílusomhoz.
ezeket a lányokat nézem meg (: de igazából mindegy, ha belülről nem jön be, cseszhetem :)
szóval nálam is inkább belső számít ;) 17/l/l
Két nagy zsánerem van:
Egyik a szőke (világos vagy sötét) hajú, aranyos, nem túl magas, enyhe sminket viselő lányok akik foglalkoznak/adnak is magukra.
A másik a fekete hajú, fekete vagy kék-zöld-sárga szemű (az eltérő haj-szem szín nagyon tud ütni, főleg a fekete hajú kék szemű lányoknál.), ne legyen unalmas, legyen stílusa, meg ilyen kis bújos.
17/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!