Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuálisok, Leszbikusok! Nektek milyen lányok jönnek be?
Nőies, fiúsabb, rövidhajú, hosszúhajú, smink, öltözködés, viselkedés..:) Meg ezeken kívül mik számítanak, mik tetszenek, mit néztek meg?
Kort és orientációt kérnék szépen!:D
Köszönöm előre is!
18/L/L
én kifejezetten szeretem a fiús lányokat, főleg, ha extrém a hajviseletük, vagy az öltözködésük. leginkább a művészlelkek vonzanak. de nem igazán a külső alapján választok/választottam párt.
Nőies vagyok, és csak a nőies lányok jönnek be. Rövidhaj, duci, trottyos nadrág kizárva. Én szeretem ha egy picit idősebb, pár évvel. Ami mindenképpen fontos, az a vékonyabb formás testalkat, nem izmos (!). Kicsi, kerek fenék. Sötétebb haj és szem, de ez mindegy. Magasságra 170 centi körül, ez fontos...
Hosszú haj, sminkből tetszik a több, öltözködésre az az "öröklány", vagány, sötét színek, farmer, Ramones-es póló, karkötők, tetoválások... :)) Viselkedésre tetszik ha nem az a hangos típus, de mégis a vagány, aki megmondja a frankót, elküld bárkit a pics@ba, gátlástalan (nem ízléstelen), őrült, értelmes, akinek fontosabb egy átbeszélgetett vagy átszexelt éjszaka, minthogy másnapra kipihent legyen a munkába.
Mit nézek meg... A cipőjét. Azt, hogy mennyire ápolt, a haját, a körmeit, és úgy egyben mindent.
Ideál nincs, tetszik Megan Foxtól kezdve Marisa Tomei-ig bárki, akiben megfog valami.
21/L/L
Csakis a nőiesek! Inkább hosszabbhajú (fekete vagy sötétbarna), smink nem fontos, öltözködés hétköznapi, magasságot tekitnve ne legyen 2 méter magas :D ( 170 cm vagyok). Testalkatot tekintve: átlagos
21/L leszbikus
Előző vagyok. Nőies vagyok én is, nyugisabb, tehát szintén nyugis lánnyal tudnék élni. Szóval, aki diszkóról diszkóra jár annyira nem jön be. A külső és a belső egyaránt fontos, mert a külső megfog a belső megtart :)
Egyébként fekete (festett) hajam van, zöld szem, 170 cm és átlagos alkaltú
Nagyon kedvelem a nálam sokkal idősebb, nőies, szép, normál alkatú nőket. Fontos számomra továbbá, hogy szellemi társam is legyen az illető, legyen vmilyen közös érdeklődésünk,hobbink, tudjunk bármiről beszélgetni, együtt nevetni, néha nagyokat hallgatni.Az a fontos ,hogy ha ránézek, azt érezzem, hogy boldog vagyok. :) Én is nőies vagyok és normál alkatú. Kár ,hogy nőies leszbikus vagy biszex nőt , aki idősebb, nehéz találni...:( legalábbis én még nem találtam...
26/N (leszbikus)
Nőies, de sportos. Azaz sem a butch sem a cicababa nem jön be.
A haj ne legyen tüsi, de ha jó a fazonja lehet rövid. A vállnál viszont max pár centivel érjen lejjebb. A nagyon hosszú hajat senkinél sem szeretem :S
Smink vagy ne legyen, vagy csak kevés, de tudjon enélkül is boltba menni.
Ruha: Kockás szoknya, deszkás cipő, csőnaci, póló, tornacipő, esetleg topánka. Lényeg: elegáns/sportos/lázadó
Viselkedésben (nemtom miért), de a tipikusan kis szerencsétlen, mosolygós, kétbalkezes lányok vagy a belevaló, öröklázadó rosszlányokra bukok.
Számít: Értelmes legyen! Ne attól érezze magát felnőttnek vagy menőnek, hogy ész nélkül piál, szexel, bulizik, cigizik, hanem lehessen vele beszélgetni komoly témákról is.
A tekintetét nézem meg. Azt tapasztaltam, hogy igaz az a mondás, hogy a szem a lélek tükre.
Lehet vékony vagy duci, kismellű, nagymellű, alacsony, magas, ... A stílus és a tekintet a lényeg nekem!
22/biszex
Nőies hosszú hajú szolid smink az öltözködés szinte mindegy alacsony legyen vagy ugyanolyan magas mint én bújós aranyos vicces, de tud komoly lenni és legyen intelligens:)
18/L/Bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!