Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja szeret,de egyáltalán nem akar ki törni abból az életből amibe van?
Figyelt kérdés
El szórja a pénzt mindenre,egyáltalán nem gondolkozik előre.Egy kabátot nem képes magának venni,egyáltalán nem törődik magával ilyen szinten.Azt se tudom hogy amit megkeres hova megy el.Roma családból származik még a szüleivel él,közben van már gyereke is,bár azt se tudom egyáltalán hogy a gyerek anyjának ad e pénzt.En megkedveltem de ez így nem működik,mit kéne neki mondjak?már volt róla szó hogy felelőtlen,stb de nem igazán érti meg amit mondok neki,hogy változtatni kell ha valóban szeret,kitörni abból a rossz életből amiben van,mert abba van.Nagyon rossz és bajos múltja van.En adnék esélyt de így hogy,ahhoz akarnia kéne,és egyszerűen nem érti mi a probléma😅dec. 3. 06:05
1/21 anonim válasza:
Jó nagy hülye vagy ha ilyennel kezdesz.
2/21 anonim válasza:
Miert a pénze erdekel mikor látod hogy társként apaként mindenhogy megbukott.
3/21 A kérdező kommentje:
Látom igen,de mint ember megkedveltem és nem tudom hogy kéne ezt leközölni.Ugy vagyok vele az ember képes változni,ha igazán akarja
dec. 3. 06:17
4/21 anonim válasza:
Nem társnak valo. Ha az lenne a szerelmével lenne akitol gyereke lett.
5/21 anonim válasza:
Nem való társnak. Sokan egy napnak élnek. Fitukor meg családi pótlékkor, vonulnak napjába többször is a boltba. "Megveszem az egísz bótot" szöveggel. Pár nap múlva meg már tejre se jut. De akkor mindent megvesznek amit szemük szájuk kíván, az okosabja tölt a villanyórára is.
Így szokták meg, így éltek a szüleik, nagyszüleik, és a gyerekeik is így élnek.
Nekem 19 évesen volt félroma udvarlóm, kocsival, munkával. Hamar megunt melóba járni, eladott mindenét. Még a kabátját is levette és eladta, hogy legyen cigire.
Nem értik, hogyan kell beosztani a pénzt.
6/21 A kérdező kommentje:
Nincs is értelme akkor elmagyarázni neki semmit ,úgy se fogja érteni.Akkor csak úgy szivodjak fel?
dec. 3. 06:48
7/21 A kérdező kommentje:
Azt mondja az előző nőt akivel együtt volt nem szerette,irántam viszont érez valamit.
dec. 3. 06:49
8/21 anonim válasza:
Már ott elvérzett volna nálam, hogy cigány.A gyerek egy újabb negatívum.Az meg, hogy nem is szerette állítólag a gyereke anyját, de azért sikeresen felcsinálta, megkoronázza az egészet.Mit írjak?Kva szar ízlésed van.
9/21 anonim válasza:
Hogy lehet megkedvelni valakit, akinek ilyen az életvitele, hozzáállása a dolgokhoz?
10/21 A kérdező kommentje:
Borzasztóan jó kérdés kedves 9-es,hogy mit kedveltem meg benne.😅
dec. 3. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!