Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most egyáltalán tényleg akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most egyáltalán tényleg akar velem járni vagy csak hülyít?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, 3 éve ismerem,amikor megismertem úgy alakultak köztünk a dolgok,hogy összejövünk de ez nem történt még se meg..Utána néha néha pár havonta beszélgettünk de az is abba maradt...Kb egy hónapja rám.írt és azóta szinte mindennap beszélünk,viszont én szilveszterkor elmondtam neki,hogy még mindig szeretem,ő is bevallotta,hogy amit érez az több mint barátság...Azóta is beszélgetünk,irogattuk egymásnak,hogy szeretlek stb.. Aztán tegnap találkoztunk meg jöttek a barátai is mert mentünk bulizni,viszont megcsókolt és elkezdte,hogy mit tegyen,hogy elhiggyem neki,hogy tényleg szeret? Térdeljem le elém és ugy mondja? Ilyeneket mondott..Mindig ölelgetett meg puszikat adott az arcomra.Mivel lekéstem az utolsó buszomat nála aludtam de nem történt semmi tényleg.Reggel is mondta,hogy szeret meg velem akar lenni, neztünk egy filmet,nevetgéltünk,elvoltunk.Aztán lekisért a buszmegállóhoz és megigérte,hogy beszélünk..Hát azóta beszéltünk egy két szót...A saját barátai irogattak nekem,hogy menjek én ma is bulizni velük,és.mikor.mondtam,hogy nincs.kedvem,akkor irták,hogy ott lesz a fiú is...Menjek már...Mondtam nem meg ő meg se hivott..Menjek.oda azért,hogy valószinűleg lehet leszar? A barátai most.is.írogatnak nekem de.ő meg nem.ír de fent van fb-n elég sokszor..Az az érdekes helyzet,hogy a barátai elégge csodálkoztak mikor szoba jött,hogy hogyan beszéljek meg vele bármit ha vissza se ír de nekik igen..Sokszor úgy érzem,hogy mindig csak elbizonytalanít..
2016. jan. 16. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg bízni benne.
2016. jan. 16. 23:19
 2/5 A kérdező kommentje:
De hogy? Élőben igy úgy amúgy, de ha akar vele az ember beszélgetni,és nem dolgozik akkor meg le se sz*r... Reggel igy szeret ugy szeret most meg semmi még annyi se,hogy menjek anyámba..
2016. jan. 16. 23:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Meg a barátai jobban tőrödnek velem mint ő..
2016. jan. 16. 23:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Ossze akarnak hozni vele.

Szerintem fel a csalodastol.

Menj oda bulizni veluk! Hisz meghivtak.

Vagy atadod mas lanynak??

2016. jan. 17. 13:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy fél a csalódástól de egyik nap igy viselkedik masik nap úgy...Honnan vegyem ha összejövök vele akkor nem lesz ugyan ez..Meg miért nem ír? Ha érdekelném írna..
2016. jan. 17. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!