Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon járni akar velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon járni akar velem?

Figyelt kérdés
Az osztályomban van egy lány aki az utóbbi időben (úgy kb. tanév eleje óta) elég kedves szokott velem lenni. Becézget, sokat mosolyog rám, a vicceimen is általában ő nevet a legjobban, oszt. kiránduláson mellém ült, (sőt, kb. egész oszt. kiránduláson mellettem volt) szünetekben általában beszélgetünk és elég sokszor találkozik a tekintetünk. Én nagyon kedvelem, de nem vagyok benne teljesen biztos hogy ő nem csak barátot lát bennem. Megkérdezni nem merem, mert eléggé rosszul esne ha nemet mondana. Szerintetek az első mondatban megemlített dolgokkal azt akarja jelezni hogy kedvel és hogy járni szeretne velem?

2013. okt. 4. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
pedig jobb égni a tűzben mint ázni a húgyban.
2013. okt. 4. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne kérdezz rá!

Cselekedj! Néha érj hozzá. A vállához beszélgetés közben, vagy simogasd meg a karját, vagy, mikor legközelebb találkoztok öleld meg.

Ha úgy látod, hogy ezekre pozitívan reagál, akkor néha vonuljatok el kettesben mondjuk ki a folyosóra egy eldugott kis vacokba (ha van a folyosótokon. nálunk volt) és fogd meg a kezét. vagy ölelgesd. És egyszer csak adj egy puszit az arcára, majd valamikor csókold meg!

Mi lányok nem szeretjük a töketlen fiúkat. Már elnézést. Sose kérdezz olyat, hogy bejössz-e neki és akar-e valamit tőled a viselkedése miatt. Soha! Akkor már veszett ügy lesz végleg!

Cselekedj!!!

2013. okt. 4. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2013. okt. 4. 20:51
 4/4 A kérdező kommentje:

2.: kösz, ezt majd megpróbálom :)

3.: 14 évesek vagyunk mindketten, most tudom hogy kapni fogok sok kommentet hogy még túl korai meg hogy inkább a továbbtanuláson kéne gondolkodnom helyette, de nagyon kedvelem őt, imádom amikor rám mosolyog, még ha nagyon rossz napom van, akkor is jobb kedvre derít :)

2013. okt. 4. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!