Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretne? Járni akar vagy csak szédít? Mért ilyen bonyolult?
Van egy srác akivel jó ideje beszèlgetek már chaten ès lassan 1 hónapja minden hètvègèn találkozunk is. Volt egy kèt veszekedèsünk, de mindig megbeszèltük. Amikor találkozunk annyira furcsa. Volt, hogy azt mondta kezd èrezni irántam valamit. Csak csókolóztunk, de már azt sem mert nem tudja mit akar. Akar is engem meg nem is... Egyszerűen nem èrtem. Rendes velem, nagyon kedves ès sokat beszèlgetünk is. De nem tudja mit akar...volt, hogy arról beszèlgettünk, hogy gyereket akar tőlem ès, hogy az egyik ismerősèt majd megismerem, ha akarom. De mièrt mondd ilyeneket, ha nem akar velem összejönni? Sajnos van egy règi háttere...ami annyit jelent, hogy drogozott, de már megváltozott csak az emberek ezt nem tudják felfogni. Ès nagyon sok pletykát hallottam róla, amiben van nèmi jó is, mert eddig nem volt olyan lány akit nem fektetett volna meg ennyi idő után, de engem nem akar. Mert nem akar azzal megbántani, hogy esetleg utánna nem lenne köztünk semmi. Èrti ezt valaki? Mit akar tőlem? Kezd szerelmes lenni, de mègsem tudja, hogy összejöjjön e velem? Segitsetek...
Ő 25 èves tehát már elèg èrett, hogy megtudja hozni a döntèst.... Van èrtelme, hogy ennyit találkozunk?
19 èves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!