Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem valójában? Csak arra hajt vagy mást is akar?
Sziasztok! Szóval az a helyzet, hogy van egy pasi aki nagyon nagyon tetszik és egy kicsit meg is szerettem.
Az a helyzet, hogy megismerkedtem vele, beszélgettünk meg találkoztunk is és a második találkozó után bevágta nekem, hogy szerinte nem illenék össze a korkülönbség miatt (7év van köztünk).. és én innentől kezdve nem is vettem komolyan.. és hát elkezdtem hülyéskedni vele meg jobban megnyíltam neki stb.. és pár nap múlva meg kérdezte h mikor találkozunk újra.. meg becézgetett (szivem, életem) aztán találkoztam vele és lekapott.. meg elég jól elvoltunk.. másnap is találkoztunk.. és aznap este bevágta nekem h nem fog nekünk menni, mert h ő túlságosan megszeretett ahhoz h megbántson.. -.-''
vélemény? szerintetek ilyenkor mi a teendő?? én egyáltalán nem értem..most sztem az nem kifogás h fél attól h megbánt.. :S
ja igen már felvázolta azt a témát.. h nyugodtan kihasználhatom őt.. persze ha én is akarom.. -.-''
köszönöm a válaszaitokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!