Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyamnak mondtam,hogy a paromnal alszok vasarnap, de egybol elkezdte,hogy csak meg akar fektetni,nemi betegseget kapok el stb 23 eves lany vagyok,parom 8 evvel idosebb,nekem egyaltalan nem problema. Miert ilyen anyam?
1) félt
2) ismer
3) irigy
ezek tetszoleges kombinacioja
de sokmindent nem tudunk a sztorirol. miota van a pasi, miota van pasid egyaltalan, anyad megszokta-e mar, hogy mashol alszol, stb
1es: adom:)
en nem partolom, de nem is ellenzem
udv, 1 pasi, aki megdugna akar egy fiatal not is :D
Szuleim ismerik,szeretik is nagyon
1 eve tart a kapcsolatunk
És gondolják, hogy csak most fogtok először lefeküdni egymással? 😱
A százötvenedik dugásnál miért baj, hogy meg akar fektetni (az, akivel kapcsolatban vagy), és miért pont akkor ragasztana rád valami trippert? 😀
A szüleid még mindig nem tudják feldolgozni, hogy felnőtt vagy, és szoktál szexelni, nem pedig csak kézenfogva mész fagyizni egy fiúval?
Én alapvetően nem csípem, amikor felnőtt férfiak 14-18 éves csajokat hajkurásznak a "de legális" címszó visibálása közben, de banyek...
Megkérhetem az 1-es féle válaszolókat, hogy ne nézzék le annyira a fiatal FELNŐTT nőket, hogy elvitassák tőlük a döntés képességét? 23 évesen egy nő márpedig el tudja dönteni, hogy kivel akar kapcsolatot és nincs szükség erre a joviális leereszkedésre... 23 évesen egy nő agya is kifejlődött annyira, hogy képes legyen önállóan döntéseket hozni.
Ezt a kérdező szüleinek is meg kell érteni.
Üdv, egy másik 23 éves nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!