Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik, sőt beleszerettem egy nőbe, akivel 2× randiztam, de most kiderült, nem akar 3. randit, mert "a vizenyős szememmel úgy nézek rá mindig, mint egy darab húsra". Hát nem tudom... Ő mindenesetre ezt írta. Hogy győzzem meg?
Figyelt kérdés
2023. szept. 16. 10:31
1/6 anonim válasza:
Sehogy nem fogod tudni meggyőzni. Sajnos ez nem fog menni, el kell fogadnod a véleményét és a döntését.
3/6 anonim válasza:
Őt? Sehogy, ne vicceljünk már. Szerinted mennyire jöhet be valaki a másiknak, ha ilyet ír neki? Ez elég egyértelmű üzenet, egyenesebb mint a ghosting, bár elég tapló is. Bár utóbbinak is megvan az az előnye, hogy jó esetben egyértelmű, hogy mennyire nem akar semmit. Hagyd, engedd el, keress mást.
4/6 anonim válasza:
Hát, ha két randi után beleszerettél valakibe, aki ilyen stílusban ír, az elég szomorú.
Nem tetszel neki, ezt baromi paraszt módon adta tudtodra, de legalább megmondta és egyértelmű, hogy itt fellebbezésnek helye nincs.
5/6 anonim válasza:
Hs nem tetszel neki kár erőlködj.
6/6 anonim válasza:
Nem tudod meggyőzni! A nőnek viszont jó fogalmazási képessége van, felnevettem ezen a jellemzésen. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!